Fòrum

L'atraquen a Andalusia i la policia espanyola l'insta a «denunciar-ho als traïdors dels Mossos»

Screen 3.611 567 👍 1.728

L'atraquen a Andalusia i la policia espanyola l'insta a «denunciar-ho als traïdors dels Mossos»

 Un jove de Sabadell assegura que un agent de la Policia Nacional li va fer preguntes sobre la seva ideologia i li va impedir denunciar un robatori amb arma de foc

https://www.naciodigital.cat/noticia/143042/atraquen/andalusia/policia/espanyola/insta/denunciar-ho/traidors/dels/mossos


Estan petats. Si això fos al revés ho tindríem a totes les tertúlies escanyoles. 
Al.lucinant:


D'entrada, l'agent encarregat de prendre-li declaració ja el va rebre amb hostilitat. "Ets català. Què fas a Andalusia?", li va demanar, afirma en Joan, veí de Sabadell. Ell va explicar que aquell dia havia sortit amb els seus companys i professors perquè era l'últim dia del curs d'anglès que la Universitat Internacional Menéndez Pelayo imparteix a la Línea. "No és veritat", li va etzibar l'agent.


...."Ets independentista?"

A continuació, l'agent el va sorprendre en preguntar-li: "Ets independentista?". "Sí", va respondre ell després d'uns minuts d'insistència del policia. I, segons la declaració d'en  Joan davant dels Mossos, l'agent del CNP li va etzibar: "Aleshores què fas aquí? Ves a denunciar-ho als traïdors dels Mossos".

A més, també li van preguntar pel seu posicionament davant dels fets relacionats amb el referèndum de l'1 d'octubre. La seva resposta va ser que la Guàrdia Civil havia actuat desproporcionadament i que ell coneix personalment persones grans i nens contra els quals s'havien dut a terme càrregues policials.

La resposta de l'agent, segons en Joan, va ser: "Els votants s'ho mereixien perquè ja sabien a què s'atenien si anaven a votar, o et pensaves que anàvem a fer el mateix que els covards dels Mossos?". I va afegir: "Si tan malament ho fem ves a Catalunya a denunciar-ho als Mossos". En aquest punt, altres agents haurien ajudat a fer-lo fora de la comissaria de males maneres malgrat la seva intenció de denunciar el robatori que acabava de patir. La denúncia la va haver de presentar a Catalunya, també contra els agents del CNP que, segons la seva versió dels fets, el van (des)atendre.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.126.146 missatges
  • 215.219 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat