Fòrum

Veganisme i casals populars

__30958__2.699 1👍 2.259
Doncs sí amics, aquest cap de setmana van celebrar l'aniversari del casal popular del meu poble i m'hi vaig apropar tot il·lusionat pensant a saludar a la penya i fer gresca i xerinola com déu mana, però quan vaig arribar i vaig veure el cartell les meves il·lusions van caure a terra esmicolades, fulminades per un raig demoníac, al veure la malevolència que s'hi estava coent: PAELLA VEGANA.

Respecto totes les opcions amb què hom vulgui alimentar-se, però personalment el mer concepte de "paella vegana" em fa plorar i trinxa el meu sensible cor, no metafòricament. I això que no sóc pas valencià.

L'alternativa era "amanida", però no us penseu pas que era una amanida catalana ferma, d'aquelles que fan goig i eren el gaudi dels nostres avis, amb uns bons talls d'embotit. NO. Amanida verda i ensopida.

Si us plau, algú em podria aclarir perquè en molts casals populars d'arreu del país, cada vegada més, s'està estenent això del veganisme? On han quedat les barbacoes i les botifarrades? Per una persona com jo que viu a la muntanya i viu força aliena a la modernitat, és una cosa que no acabo de comprendre.

Obro paraigües i espero que comentem amistosament. Salut i bon fòrum.

PD: Al final em vaig demanar un entrepà de botifarra.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.173.997 missatges
  • 216.725 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat