Fòrum

Ha mort en Charlie Manson

__30958__2.699 1👍 2.259
 
Mor Charles Manson, l'assassí més famós dels Estats Units

Tenia 83 anys i feia 46 anys que estava a presó en cadena perpètua per haver assassinat amb la seva secta 7 persones el 1969

EFE
Madrid 20/11/2017 | 07:520

Charles Manson, un dels criminals més famosos del segle XX, ha mort aquesta nit als 83 anys en un hospital de Califòrnia (EUA). 

Manson va atemorir els EUA l'agost de 1969 amb una sagnant espiral de violència en la qual ell i els seguidors de la seva secta, coneguts com "la família Manson", van assassinar set persones per provocar una guerra racial.

Aquells crims van commocionar la societat nord-americana i van marcar simbòlicament un punt i apart en la contracultura dels anys 60 i el moviment hippie.

Entre les persones assassinades hi havia l'actriu Sharon Tate, que era a punt de donar a llum al seu primer fill, fruit de la seva relació amb el director de cinema Roman Polanski.

Els assassins van utilitzar la sang de les seves víctimes per escriure missatges a les parets, mentre seguien les instruccions que creien escoltar en la cançó "Helter Skelter", dels Beatles.

Manson sumava centenars de sancions per mal comportament a la presó, on també es va gravar una creu gamada al front.

Manson va ser sentenciat a morir a la cambra de gas el 1971, però aquesta pena va ser commutada per la cadena perpètua després que els tribunals declaressin inconstitucional castigar amb la pena mort els reclusos de l'estat de Califòrnia.

Leslie Van Houten, la membre més jove d'aquest clan, va explicar llavors que Manson els havia "rentat el cervell" amb sexe, LSD, lectures constants de passatges de la Bíblia i repetides escoltes del disc 'WhiteAlbum', dels Beatles.

El juliol passat es va saber que la propera pel·lícula de Quentin Tarantino girarà entorn de la figura de Manson i als assassinats dels seus fanàtics seguidors a Califòrnia.

https://m.ara.cat/cultura/Mor-Charles-Manson-Estats-Units_0_1909609090.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.178.000 missatges
  • 216.877 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat