Fòrum

A qui voleu enganyar, converfans?

Lluísfrancesc12.240 8 166👍 10.883
Sense dir noms, perquè el Racó no ho permet ni, de fet, fa cap falta.

Darrerament coneguts converfans, aquí al Racó i també a la resta de la xarxa, han iniciat una campanya de suposat suport a la CUP en detriment dels partits que formaven l'antiga JxSí.

A qui voleu enganyar, fills de Mas? Ni que la CUP sigui la darrera llista sobre la terra la votareu. L'únic que voleu és evitar que ERC guanyi les properes eleccions, perquè per a vosaltres és la humiliació més gran que patireu des de l'andorrització de Pujol.

Escampant merda sobre l'actuació del Govern i entronitzant la de la CUP, bàsicament sobre els fets del 27O, no cerqueu res més que aconseguir que el votant republicà de JxSí s'enfadi i voti CUP, cosa que per molt que us esforceu en fer-nos-ho creure, mai farà el votant convergent de JxSí, si més no en una proporció destacable.

La quantitat de brossa que heu llençat sobre Marta Rovira pel que fa a la comunicació de les amenaces de violència de l'ecstat espanyol ha estat lamentable, i no us heu tallat en dir que l'única actuació digna va ser la de la formació anticapitalista. Però la mateixa CUP ha confirmat les tesis de Rovira, i encara estic esperant les vostres rectificacions.

I que consti que em sembla perfecte que la CUP faci un bon resultat, i que encara que sovint ens donin motius per desitjar el contrari, també espero el mateix de la llista de Puigdemont. Però d'aquí a quedar-nos callats quan esteu fent una descarada manipulació electoralista en uns moments en els que hauríem d'intentar fer-nos el menor mal possible, va un abisme.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.177.529 missatges
  • 216.862 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat