Fòrum

Estar disposat a anar a presó.

PeixVerd 13.082 6 158 👍 5.671
L'arma llancívola més popular en aquests últims temps. Cada cop que s'alça una veu crítica:

-Que potser tu estaríes disposat a anar a la presó si fossis <<(inserir nom de membre del Govern)>>?!

Aquesta pregunta em fa reflexionar, per una raó, no em quadra amb els tempos. Per què aquesta pregunta és tan habitual, si la reflexió que ens guia directament a la seva resposta hauria, sí, hauria, d'haver-se fet abans del 27 de setembre de l'any 2015
La resposta a aquesta pregunta és tan òbvia i evident que fa pal repetir-la. I és que tant se val que diguis que "sí" o que "no", perquè l'important no és el què, és el qui. M'explico, l'important no és que jo estigui o no disposat, ni que tu ho estiguis, l'important era que ho estigui qui formava la llista que es va presentar a les eleccions dins la candidatura de JxSí i dins de la llista de la CUP.

Per aquest mateix motiu, si tu, que em llegeixes ara. Has utilitzat aquest argument que no deixo de sentir i llegir, abans de tornar a utilitzar-lo ja et responc: El teu interlocutor forma part del Govern o de la llista de JxSí o la CUP? No? Doncs senzillament no té la més mínima importància. 

No pot ser que ara mateix estiguem en això, i no cal llençar tanta merda als crítics, perquè el 21D votarem independència exactament IGUAL que la resta. Però com diuen en castellà...

Encima de puta, ponemos la cama? (a sobre de puta, posem el llit?) No, amics meus. 

No em serveix que en Puchi tingués dona i fills, o en Junqueras, o en Rull, Turull, Simó... No em serveix. No em malinterpreteu, vull que estiguin TOTS i cadascun d'ells al carrer i sense càrrecs, però tu et presentes a unes eleccions on posa: "DUI EN 18 MESOS". I en aquest precís instant en el que et presentes sota aquesta directriu, en el moment en que decideixes formar part d'aquesta llista, la reflexió de: "Hòstia, jo de debò aniria a presó per Catalunya?" ja hauria d'haver estat resolta i ben resolta. 
El que no pot ser és que pretenguis declarar una independència trencant una llei vigent per implantar una altra i a l'ÚLTIM MOMENT, al últim de l'últim, diguis: "Oh! és que ens empresonen... oh, és que ens pegaríen..."

Ahir vaig llegir una cosa que em va deixar mort, que els independentistes ens estàvem passant amb "l'autocrítica"... 
L'1-O va ser sublim, genial, tota una revolució. Tot el que va vindre després? UNA ESTAFA, UNA VERGONYA, UN FRACÀS.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.126.158 missatges
  • 215.219 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat