Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

MANIFESTACIÓ #18N · UNIM-NOS CONTRA LES AGRESSIONS FEIXISTES

lituslindus1.102 2👍 1.134

Unim-nos contra les agressions feixistes

Prou impunitat · Defensem la convivència en la diversitat

Al llarg de les últimes setmanes hem vist un auge preocupant d’accions violentes per part de grups feixistes que han gaudit d’una impunitat inacceptable.

Al Congrés espanyol, el PP va impedir una declaració institucional de condemna de les greus agressions feixistes a València del passat 9 d’octubre.

El PP i diverses organitzacions convocants tampoc han denunciat les agressions feixistes al voltant de recents i importants manifestacions a Barcelona.

 

El feixisme creix a Europa: l’FPÖ amenaça amb entrar al govern d’Àustria i Le Pen podria guanyar les properes presidencials a França. Ara l’extrema dreta amenaça amb tornar a sortir del clavegueram a casa nostra.

La societat catalana està immersa en debats importants. Fem aquests debats de manera democràtica i cívica. Però no donem oxigen a l’extrema dreta, sota cap concepte ni sota cap bandera.

De punts de vista i de sentiments nacionals, caben tots. Però el feixisme no és un punt de vista ni un sentiment nacional; és un crim contra la humanitat en potència.

Totes les forces democràtiques i progressistes s’han d’unir en un crit unànime de No Passaran!

Per tot això, ajuntem-nos, persones de totes les edats, de totes les procedències, de totes les sensibilitats, en aquesta manifestació unitària contra la presència de grups feixistes a casa nostra i arreu.

Celebrem i defensem la riquesa i diversitat de la nostra societat.


Manifestació: Dissabte 18 de novembre · 12h · Via Augusta – Ganduxer · FGC Bonanova

Cartell 18N en PDF

Respostes

Configuració
 • RexMontcada706 3👍 766
  L'FPÖ no és feixista.
  Ara l’extrema dreta amenaça amb tornar a sortir del clavegueram a casa nostra.
  No comença a sortir, la portem tenint als carrers des de fa dècades, institucionalitzada.

  Tot aquest discurs de la diversitat, 'els progressistes', 'la nostra força i riquesa és la diversitat', etc. Em fa pitar les oïdes al discurs típic de collons d'en Justin Trudeau, els PC ianquis, el govern Suec, els progres europeus, etc. Això sí que fa crèixer el discurs de l'odi i fragmenta la classe obrera, polaritzant-la en extrems que odien tothom que no pensi com ells.

  Sincerament, no em pujo al vostre carro. Estar en contra del feixisme no et fa necessàriament d'esquerra progre super bona i tendra. Sort amb la lluita contra l'odi, però no forceu a la resta a predicar sobre aquesta mena de culte a la "diversitat". Aneu amb coco, jugueu amb una estatègia a llarg termini. Deixem de banda les noves polítiques identitàries o ens explotaran a la cara.
  • Tioronnie2.786 5 678👍 1.374
   L'esquerra progre tendra ha embrutat el bon nom dels comunistes de debó. Quina merda d'esquerra han construit! Una esquerra guai xupi simpatia. Sense dubte, aquesta esquerra no em representa! Tots al puto gulag! 

Publicitat

Fòrums

 • 9.206.038 missatges
 • 217.903 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat