Fòrum

El PDECat i ERC creuen que cal «més temps» per obtenir una majoria social independentista

maori 12.852 3 161 👍 5.970


Els portaveus d'ERC i el PDECat al Congrés dels Diputats, Joan Tardà i Carles Campuzano, coincideixen en reconèixer que cal "més temps" per reforçar les majories socials que defensin la independència de Catalunya. "És bo que els dirigents fem autocrítica, però m'agradaria també escoltar-ho en el PP, el PSOE o Ciutadans", ha manifestat Campuzano que, a més, afirma que les forces sobiranistes hauran "de compassar els ritmes a la realitat dels fets". Per la seva banda, Tardà reconeix que Catalunya serà independent "si els catalans volen que ho sigui".

"Sabeu per què encara no som independents? Doncs perquè encara no hi ha hagut una majoria de catalana que així ho vulgui", ha declarat Tardà. Per això, el portaveu d'ERC considera que les eleccions del 21-D són una "oportunitat" per tal que les forces independentistes sumin més del 50% dels vots.

"Aquest és la nostra aspiració però els que manen són els catalans, si no ho volen seguirem lluitant, ja portem moltes generacions", ha afirmat Tardà. Tanmateix, afirmen que tots dos partits seguiran treballant per aconseguir-ho i que el proper pas es pot plasmar en les eleccions del 21-D.


https://www.naciodigital.cat/noticia/142641/pdecat/erc/creuen/cal/temps/obtenir/majoria/social/independentista 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.157.794 missatges
  • 216.205 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat