Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Junts per Catalunya, la llista de Puigdemont

Besnét Dencàs175 1👍 202
Ja tenim el nom de la llista encapçalada pel President Puigdemont, es diu Junts per Catalunya.

Respostes

Configuració
 • the_west_rulez14.629 3 135👍 13.587
  Què voleu que digui? Estan en el seu dret a intentar-ho.....
  • FuRTiUsuari sumador19.625 12 76👍 6.964
   Totalment d'acord
  • Misopogon3.343 7 602👍 3.180
   Comparteixo aquesta crítica que fas i la faig extensiva a tots els consellers que han format part del govern. Per què hauríem de votar una llista encapçalada per Junqueras? Ell i tota la resta són tan responsables com Puigdemont de la situació actual. Si m'apures, no se'n salva ni la CUP per participar de la xarada de la proclamació suspesa "a l'eslovena".
   • pastor_de_bits10.144 9 211👍 1.933
    Subscric les teves paraules
   • autokrator11.932 2 170👍 7.623
    Molt cert però juguen amb l'avantatge que saben que la gent els tornarà a votar perque, al cap i a la fi, si no ho fas és deixar que governin els unionistes. Jo això ho dic ja d'abans de la reculada (que només no la veia venir qui no volia veure-la) i ara veig alguna gent molt crítica que abans els defensava aferrissadament. 

    Doncs ni tant ara ni tant abans. Ni abans eren uns herois disposats a tot en base a un pla secret brillantísim ni ara uns traidors i botiflers. Són el que són: gent que no arriba a més. Jo votaré a la CUP perque ideològicament em són propers i perque, al menys, aniran a donar canya al Parlament. Ara si algú es posa a dir-me que és que la CUP és la garantia de que no hi ha marxa enrera i que s'anirà a la desobediència i bla bla bla... Doncs uns copets a l'esquena de qui sigui i un "va home, va". A més tampoc em queda res en l'espectre de l'esquerra, estan els comuns però ja fa molt que es veu que és una re-edició d'ICV amb un to PSC dels 90 i que, a més, en realitat parlen molt però el que volen és fer govern amb ERC i "tocar cuixa". 
   • freezamite11.084 9 185👍 4.937
    I què havien de fer? Si es posen contra Puigdemont tot això salta pels aires a un mes per les eleccions (no dic que fos una mala opció però no és per on han decidit tirar).

    La responsabilitat única i exclusiva de que siguem on som és del PDCat i de la immaduresa política de molta gent el 2015 que va fer que els xantatges de JxSi i del Mas o març coléssin.
  • DazedAndConfused5.784 4 367👍 1.801
   I quin han de posar de candidat? No n'hi ha d'altres.

   Sembla que l'estàs culpant per tot, quan la culpa és de tot el Govern.
  • __32381__1.151 1👍 500
   Per mi, el Parlament resultant hauria de restituir el govern i després aquest hauria de presentar la seva baixa. Tots haurien de deixar els càrrecs, per després donar pas a nous. Per exemple, al PDECAT, plegar en Puigdemont i a ERC en Junqueras i donar el relleu. Jo també crec que han fet la seva feina i acaba una etapa per començar-ne una de nova. Com tu dius, seran dos dels pares de la independència per tot el que han fet. Un per haver encapçalat el govern i haver-se exiliat i l'altre per haver estat de segon i haver anat a la presó. Els llibres d'història els haurien de recordar així. Si segueixen es cremaran més. I ara és hora de donar pas a nous lideratges i estratègies. 
 • soldat Svejk17.088 7 98👍 4.305
  Com un estafador que canvia de ciutat i d'identitat per montar una piramide nova
   a covergència li fa por identificar-se fins i tot amb els noms que s'ha canviat... 

  La Lliga Regionalista-------------------Franquisme sociològic-----------Convergència i unió------cdc-pdecat-jxsi--jxc-

  i esquerra amb un catòlic de líder i genuflexes davant del regionalisme més borbònic.. quina penya. Ni el nom ha volgut salvar ningú aquí.. 
  • Anònim1016.354 6 108👍 15.123
   Bé, però tot el reguitzell de noms que has anat enumerant no és ben bé el mateix, a cada canvi (excepte en aquest darrer) s'hi guanya un plus de sobiranisme/independentisme i s'hi perd un xic de proximitat amb la oligarquia, fins el punt que ara ja estan absolutament separats, i dels borbons també. I el PDCat no té res a veure amb el franquisme sociològic, més aviat amb la mitjana burgesia catalanista benestant (PIMEC, CECOT etc.) però sense un poder dominant com el de Foment, IBEX, Corona espanyola, llotja Bernabéu etc. alineats descaradament amb PP, C's (principalment) i PSOE com actors polítics que garanteixin la seva hegemonia.

   I que ERC tingui un líder catòlic no és pas cap problema, és tan vàlid com si fos musulmà (de fet hi tenen una musulmana), o no? O el Sinn Féin no té catòlics? Ah, és que a Irlanda del Nord els catòlics són els guais i aquí no.


   Siguem seriosos, no és el moment de disparar per bajanades. L'enemic a batre, dictatorial, lingüicida i franquista és massa perillós com per perdre el temps en baralles infantils entre els que l'hem de combatre per supervivència.
  • Lluísfrancesc12.329 8 166👍 11.046
   Genuflexes? Au va,a dormir.
 • rgb633 6👍 199

  El partidisme és el càncer de la democràcia , que s' acava convertint en una partitocràcia de baixa qualitat

  Aquesta llista hauria d' haver estat d' unitat civil per la Republica, encapçalada pel President

   

 • FollUsuari sumador77.445 12 3👍 40.162
  No em sembla malament, crec que ERC ha de capitalitzar el vot independentista i el PDEcat la millor arma que tenia era capital polític que suposa Puigdemont.

  Ara, jo votaré la llista que defensi la República. Avís a navegants, no votaré cap llista que tingui per objectiu "reestablir les institucions catalanes, lluitar contra el 155" i més merdes i eufemismes. Jo votaré independència o no votaré. 
 • __32457__1.667 1👍 1.406
  Avui entro amb il·lusió
  al meravellós Racó.

  Quina joia i alegria
  que jo sento en aquest dia.

  I és que avui estic content,
  ja té llista el President!

  Disculpeu-me eixa merdeta,
  és que jo no sóc poeta. 

 • univac56 5👍 25
  Després que hagi dit que apart de la independència hi ha altres maneres de buscar encaix amb Espanya....no tindrà el meu vot definitivament

Publicitat

Fòrums

 • 9.191.247 missatges
 • 217.389 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat