Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Puigdemont: "Una solució diferent de la independència és possible"

hiparxiologista17.021 10 99👍 10.378

Carles Puigdemont ha declarat en una entrevista al diari belga "Le Soir" que hi ha altres solucions per a Catalunya a banda de la independència: "Una altra solució diferent de la independència és possible", afirma el president en una entrevista concedida al cap d'Internacional del diari, Jurek Kuckziewicz. L'entrevista es va fer durant una passejada per un bosc als afores de Brussel·les.

Puigdemont explica que està "disposat a acceptar la realitat d'una altra relació amb Espanya" i assegura que ell sempre ha estat partidari d'arribar a un acord i que "he treballat durant 30 anys per obtenir un altre ancoratge de Catalunya dins d'Espanya", però que "l'arribada al poder d'Aznar ho va aturar".

El president considera, a més, que l'origen de la situació actual és la invalidació, el 2010, de l'Estatut d'autonomia que havien aprovat els parlaments català i espanyol. I argumenta que en aquell moment en el Parlament de Catalunya hi havia 14 diputats independentistes, "que s'han convertit en 72". Per això, sentencia Puigdemont, "el responsable de l'empenta independentista és, en primer lloc, el Partit Popular". I assegura que "l'aplicació de l'article 155 és manifestament il·legal, fora de la Constitució i de l'estat de dret. És un veritable cop d'estat."

 http://www.ccma.cat/324/puigdemont-una-altra-solucio-es-possible-a-banda-de-la-independencia/noticia/2820714/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.193.440 missatges
  • 217.484 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat