Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Ultraespanyolistes tornen a agredir... [Actualitzat]

__26903__16.170 8👍 11.442
10/11/2017: Ultres violents agredeixen periodistes a la manifestació unionista de Sabadell

La concentració, convocada aquest divendres per Societat Civil Catalana a les portes de l'Ajuntament de Sabadell per reclamar la reposició de les banderes espanyola i europea, ha comportat, com en tota mena de protesta, crits de tot tipus. En aquest cas, han carregat contra l'alcalde de la ciutat: "Serracant cabrón". 

Així com també "¿Dónde está ese alcalde?". Les proclames han anat dirigides contra Carles Puigdemont, "Puigdemont a prisión". I les protagonistes que han motivat la convocatòria: "Nuestra bandera, ¿Dónde está?". 

En un moment donat, els manifestants han donat empentes als periodistes que cobrien l'acte. Entre aquests, hi havia professionals de NacióDigital, de l'ANC, Catalunya Ràdio i fins i tot una televisió alemanya, que els assistents han confós amb TV3. 

Albert Segura, periodista de NacióDigital, ho relata així: "Ens han donat empentes i hem hagut de sortir corrents. I tot hem hagut de ser evacuats pels Mossos d'Esquadra". Norma Vidal, de l'ACN, explica que els han increpat i que li han tapat la càmera perquè no pogués gravar.


https://www.naciodigital.cat/noticia/142465/videos/ultres/violents/agredeixen/periodistes/manifestacio/unionista/sabadell
Aquest fil està auto-descartat. No s'admeten més comentaris.👍 1 👎 0
Respon

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.206.025 missatges
  • 217.902 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat