Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Més de 425.000 persones signen a favor d'una llista unitària, la gent NO vol capelletes

Argimont7.936 2 271👍 4.762

Més de 425.000 persones signen a favor d'una llista unitària

El Nacional 
Foto: Sergi Alcàzar 
Barcelona. Dissabte, 4 de novembre de 2017
1 minut
Independencia estelades bandera acte final campanya referendum monjuïc - Sergi Alcàzar
 
Advertisement
 
Advertisement
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 

Més de 425.000 persones han signat un manifest a favor d'una llista unitària independentista de cara a les eleccions convocades pel govern espanyol el 21 de desembre. Es pot trobar en una pàgina web que defensa que les eleccions del 21-D són una oportunitat per tornar a "derrotar l'unionisme", com assegura que ja va passar en el referèndum de l'1 d'octubre i a les eleccions del 27 de setembre del 2015, i han assegurat que els comicis són una elecció definitiva "entre democràcia i imposició, entre partits sobiranistes i partits destructors de l'autogovern de Catalunya".

 

Així mateix, afirma que el 80% de la societat catalana vol resoldre el conflicte amb la resta d'Espanya a través de les urnes, i ha considerat que el soberanisme ha abanderat aquest moviment amb "radicalitat democràtica" gràcies a la mobilització pacífica.

"Davant sempre hem tingut un adversari poc democràtic, trampós i fins i tot violent, còmplice de fiscals que fabriquen delictes i de jutges que violen els drets humans empresonant líders cívics i polítics innocents triats democràticament", ha assegurat.

També ha destacat que el nacionalisme espanyol ha instigat la persecució judicial i el linxament personal, per la qual cosa ha demanat afrontar aquest moment amb un "front electoral sobiranista ampli" que vagi més enllà de la coalició de partits, amb una llista cívica, unitària i transversal.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.206.015 missatges
  • 217.902 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat