Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Chiellini: "El 'guardiolisme' ha arruïnat una generació de defenses"

maori13.508 3 153👍 6.439

Giorgio Chiellini ha sortit en defensa de l'essència del futbol italià i, pel camí, ha atacat l'estil de joc de Pep Guardiola. El futbolista de la Juventus de Torí ha opinat sobre el canvi de paradigma del futbol europeu, on brilla el futbol d'atac en equips que cada vegada aposten més per la pilota.

"No és veritat que no hi hagi defenses centrals italians prometedors: Rugani, Caldara i Romagnoli són tres nois del 1994. Encara han de créixer en experiència internacional, com he fet jo. De fet, jo a la seva edat tenia menys experiència i ho faran bé en un futur", ha assegurat el defensa de la selecció italiana en una entrevista a Il Corriere dello Sport.

Chiellini també ha assenyalat que "ara tots els defenses saben com organitzar-se, però no saben com marcar al davanter" i assenyala Guardiola com a culpable de la crisi del 'calcio': "El 'guardiolisme' ha arruïnat tota una generació de defenses. Ara tots miren cap amunt i no hi ha defenses d'aquells que intimiden el rival, s'està perdent la nostra tradició". 

A més, el veterà central de la 'Vecchia Signora' es desmarca de l'estil de futbol que regna a la Lliga espanyola. "Mai tindrem el 'tiki-taka' d'Espanya. L'any passat vaig rebre crítiques quan vaig dir que la Juve no guanyaria 6-0 com el Reial (Madrid). Per tornar a l'elit mundial, Itàlia necessita 'bombers' (davanters centres) com els que teníem fa 20 anys, però també seria benvinguda l'aparició d'un defensa 'real'".


http://www.elnacional.cat/ca/esports/chiellini-guardiola-defenses_210936_102.html 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.193.440 missatges
  • 217.484 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat