Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Santi Vila - "vaig intentar evitar la DUI per tots els mitjans"

Columbo1.264 2👍 1.759
10.55 – L’ex-conseller d’Empresa Santi Vila demana al Tribunal Suprem espanyol que arxivi la causa perquè va intentar evitar ‘per tots els mitjans’ la DUI.

Oh, quina sorpresa.

https://www.vilaweb.cat/noticies/en-directe-arriba-la-comitiva-de-suport-a-forcadell-i-la-mesa-referendum-independencia-puigdemont-repressio-exili/

Respostes

Configuració
 • diplodocus249 3👍 238
  El que jo no entenc és que tots feia temps que sabíem de quin peu calçava aquest. Per què no el van fer fora?
 • __25089__5.344 9👍 910
  Hi ha una operació de xantatge d'Estat perquè gent com el Santi Vila digui el que digui. Amb ell fàcil perquè no n'estava convençut, cert, però era fidel. No era un infiltrat. Ara és víctima xantatge. També ho han intentat amb Francesc Homs, que té a sobre una amenaça de ruiïna a sobre per la multa del tribunal de comptes, però es manté ferm. Quan no se'n surten, s'ho inventen, com han fet avui amb allò de Forcadell i la declaració "simbòlica". Compte.

  Mesa del Parlament: federalista Nuet sense fiança, indepes a passar per caixa. Missatge rebut, alcaldes imputats? Aquest és el pla dels "demòcrates" espanyols per intentar reduir l'independentisme.

  Polítics, bancs, les empreses més depenent del BOE... xantatge i compra de voluntats per guanyar la guerra de la propaganda.

  I ho estan fent, i faran, per tot, gràcies a la intervenció de la Generalitat. Compte ara amb el sector de la Cultura i els mitjans.

  Ja vam veure el primer: el primer. Diari Ara: l'aixeta de la Generalitat tancada, amenaces de multes milionàries, i llavors un canvi en la línia editorial. Montoro tanca l'aixeta, el fiscal envia GC, Soraya truca per oferir un pacte i mantenir l'ofec sense escanyar del tot.

  Passarà més, fins que no recuperem el control de les institucions i de l'economia.

  Siguem forts, solidaritat amb els represaliats, comprensió amb els caiguts en les urpes de Soraya però detectar també que no parlen lliurament. Estem en etapa altament repressiva. Els debats no són nets.


  • Columbo1.264 2👍 1.759
   Subscric el que dius, però cal no obviar que tota la gent que està sota amenaça de coacció, són complicats per entrar al nou govern post 21-D degut al risc de ser controlats mitjançant les amenaces.
  • Pesca_crancs11.049 8 186👍 2.020

   lucius escrigué:
   Mesa del Parlament: federalista Nuet sense fiança, indepes a passar per caixa. Missatge rebut, alcaldes imputats? Aquest és el pla dels "demòcrates" espanyols per intentar reduir l'independentisme.


   Ergo, sí que es persegueixen les idees polítiques. Ara ho han fet deixat totàlment clar i català. La seva defensa és recolza en arguments com aquest: "exposa ... que ell no pertany a cap partit independentista". És vergonyós, i recorda a certs imputats que havien de declarar si pertanyien o no pertanyien, és a dir, com si fossin terroristes. 

   lucius escrigué:

   Polítics, bancs, les empreses més depenent del BOE... xantatge i compra de voluntats per guanyar la guerra de la propaganda.


   El Banc Sabadell, La Caixa, Gas natural... I la llebre salta amb la denuncia del Comitè d'Empresa de SEAT! Qui ens anava a dir que qui els posaria sobre la taula serien representants del treballadors de la  "Sociedad Española de Automóviles de Turismo" abans de les molt catalanes i locals empreses abans mencionades. Te cert sentit que ho faci un Comitè d'Empresa en defensa dels seus treballadors, pero es que no n'hi han a les altres empreses?

   Estem en una guerra bruta i el xantatge dels poders espanyols s'esten desde la política, a l'economia i al terreny personal. Pero cal recordar que hom mai és lliure de reprecussions quan parla o prèn decissions, de repercusions sempre n'hi ha. I les decisions s'han de prendre a les verdes i a les madures, qui només es català i demòcrata quan el vent li bufa a favor senzillament no val. En aquest moment no val per a res. Com bé dius ara, intentant no fer molt soroll, ho intentaran amb la cultura i els mitjans. I ens haurem de defensar tots, amb l'exercici més gran de solidaritat mai vist.

  • autokrator11.960 2 169👍 7.697
   És evident que hi deu estar havent tota mena de guerra bruta. Arran d'això m'ha vingut al cap una cosa que vaig llegir fa dies, vaig llegir que el Trapero (que jo el donava per segur) no aniria a la presó perque té informació important sobre els líders polítics i que ell se salvaria a canvi de donar-la a la Fiscalia. 

   No havia comentat res per si és una intoxicació, però ho poso com a exemple de coses que podrien passar -insisteixo: hipotèticament podrien passar- i que no hi hem pensat. 
   • __25089__5.344 9👍 910
    No ho sé.. no ho veig. Trapero no sembla un paio que vagi fent dossiers secrets de polítics i se'ls guardi. Perfil tècnic, no vinculat a partits.. no ho veig.

    L'Estat ja té la seva pròpia policia especialitzada per fer això, i ho ha fet, i ho fa.

    Trapero és una icona social pels atemptats del 17-A, i segurament molt bén valorat dins del cos. És possible que no hagin volgut jugar amb foc. Volen controlar els Mossos, no posar-los en peu de guerra. Han entrat amb compte, allà. Posar-lo a la garjola segurament en tenien ganes, per la ràbia que els va fer la bona gestió dels atemptats des de govern català, però al final han estat aquí una mica intel·ligents. De moment. Un detall de la vaga: a qui enviaven a fer càrregues eren sobretot Mossos, i no piolins. Mossos atonyinant indepes, indepes enfrontant-se a Mossos. la imatge que voldrien. No hi caiguem.

    Sobre dossiers, si en 5 anys remenant per tot arreu sense parar no han tret a la llum més merda, és perquè o no l'han trobat, o la tenen i l'administren discretament per controlar l'afectat.

    Més aviat, el xantatge que fan és escanyament econòmic i i amenaça penal. Compte amb els 700 alcaldes investigats i les inversions de la Gene per al món local. Compte també amb la Colau: ja li han posat la querellita per l'1-O, no agrada que vagi dient que reconeix el govern legítim. Sembla un avís que li fan.
    • autokrator11.960 2 169👍 7.697
     No, pel que jo vaig llegir no parlaven de dossiers ni res similar, parlaven de que el Trapero podria explicar qui li va ordenar fer què en cada moment, que hi podria haver ordres confidencials (se suposa que il·legals) que només ell pogués demostrar, etc. Ja ho veurem. 
 • autokrator11.960 2 169👍 7.697
  Val a dir que, després de la declaració d'avui de la Forcadell, el Santi Vila podria trollejar encara més explicant que va intentar evitar la DUI per tots els mitjans i...

  Que ho va aconseguir. I encara demanar una medalla d'aquesta que donen a les verges o que el nomenin espanyol de l'any, o totes dues. 
 • partisà_català4.698 5 455👍 2.707
  Ell i  els que el van posar no poden estar a cap partit independentista.

  Mai.

Publicitat

Fòrums

 • 9.206.015 missatges
 • 217.902 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat