Fòrum

[TREBALL EN PROGRÉS] Projecte Odínia

Tio Kanya 399 2 👍 429
Avui m'estava avorrint i he creat un país fictici i m'ha semblat bona idea compartir-ho. Aniré actualitzant-ho a mesura que tingui temps, amb una història i una actualitat fictícies sòlides.

A Noruega, a finals de la dècada del 2040 i degut a certs factors que més endavant anirem ideant, hi va haver un fort auge del patriotisme nòrdic, que va adoptar el neopaganisme nòrdic com a religió del moviment.

Cada vegada els adeptes a la ideologia i a la religió van anar pujant, també a Suècia (tot i que una mica menys) fins que per certs factors apart d'aquest, va estallar una guerra civil entre els nacionalistes neopaganistes i els defensors de l'status quo i de la secularització, que va acabar amb la victòria dels primers i va durar 5 anys. Tot i això, no van obtenir una victòria total:Estocolm i rodalies no van poder ser integrats al nou país que va sorgir, i Finlàndia, on l'extrema dreta tenia el control de la presidència, seguint l'ideal de "la Gran Finlàndia va anexionar-se la part més septentrional-oriental de Noruega, aprofitant-se de la debilitat del país durant la guerra civil.

A Dinamarca també va sorgir aquest patriotisme neopaganista i les regions on més força hi tenia van decidir annexionar-se com a estats amb cert nivell d'autonomia al nou estat anomenat Odinia, tot i que l'estat Dinamarca va intentar evitar-ho per la força.

Actualment tenim un país on la religió és molt present en la vida quotidiana de la gent i el patriotisme està molt arraigat. Tot i això, també hi han moltes veus dissidents que no obliden el que va passar fa 10 anys 

QUALSEVOL IDEA, APORTACIÓ, O DETALL SOBRE LA REALITAT D'AQUEST PAÍS SERÀ BENVINGUDA, A VEURE SI ENTRE TOTS AJUDEM A FER AQUEST ESTAT UNA MICA MÉNYS FICTICI!  
BENVINGUTS A ODINIA


ANY 2063

Nom del País:
Sagrada Terra d'Odín i dels Antics Déus
Nom popular:
Odínia

BANDERA I ESCUT

                      

En la bandera
, el Valknut significa l'Odinisme i les arrels del país amb el patriotisme i els soldats morts defensant la pàtria. El fehu i l'othalan signifiquen també, el patriotisme de principi a fi. (Una espècie d'"alfa i omega")
Les 5 barres negres signifiquen els 5 anys de sang derramada durant la guerra santa fins aconseguir arribar a la pau i ficar la pàtria al servei dels Déus. Les blanques, la neu.
En quant a l'escut, tornem a tenir el Valknut, i la màscara d'Odín, representant un altre cop els pilars de l'estat d'Odínia: El patriotisme i la religió.
MAPA
(Verd fort: Odinia.  Verd fluorescent: Estat titella d'Odinia.  Verd ocre: Territori reclamat però no controlat)
Himne: 
https://www.youtube.com/watch?v=ABn1vPwpwug


Capital administrativa:
Göteborg
Capital religiosa:
Oslo
Població:
15'5 milions.
Religió oficial: Nòrdica 
Llengües oficials:
Nòrdic antic (alfabet llatí), Noruec, Suec, Danès. Kven (no oficial, però reconeguda)
Nacionalitat: 32% noruec, 49% suec, 14% danès, 5% altres
Gentilici: Nòrdic/a
Govern: Teocràcia tecnòcrata nòrdica
Gran Völva (summa sacerdotessa): Aila Espenæ
Primer ministre: Bjørn Årud


HISTÒRIA:

L'any 2031, es comencen a fundar arreu de Noruega associacions de culte neopagà nòrdic. Aquestes associacions comencen a fer-se grans a partir del 2040, any en el qual aquestes associacions aconsegueixen apartar les seves diferències en la interpretació de la fe nòrdica, gràcies en gran part a l'aparició d'un líder anomenat Bjørn Årud, gran coneixedor d'aquesta fe. A arrel d'això. la majoria de temples i sacerdotesses i xamans es constitueixen en la Esglèsia dels Nòrdics.
És a partir d'aquest moment quan els adeptes a la religió comencen a créixer exponencialment, arribant a superar els 2 milions d'adeptes a Noruega, i els 1.3 milions a Suècia, on les esglèsies s'havien escampat sobretot per les zones urbanes.

[PER CONTINUAR]

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.157.774 missatges
  • 216.205 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat