Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Mariano lascagao (Marià l'has espifiat)

llamp48.512 17 10👍 12.086
Aqui estem esvalotats, a Espanya estan esvalotats, a Europa estan esvalotats, al Piolín estan esvalotats, al bar Manolo estan esvalotats.

Aquest procés ha estat un in crecendo que ni el Mestre Von Karajan dirigint una peça de Wagner.

Recapitulo segons el meu modest parer:

La majoria parlamentària està o estava pel dret a decidir

En Más va seguir aquesta beta i s'en va anar a Madrit (amb t castissa)

Que no pot ser i que no i que no i que NO, Conyo!

a partir d'aqui Madrit (amb t castissa) ha anat adobant i regant l'independentisme d'una manera que els historiadors es trencaran el cap per poder arribar a compendre-ho, si és que hi ha rés a compendre.

Soraya s'ha passat (deixem de parlar d'en Rajoy, és un holograma o un androide defectuós), l'espanyolisme, la Dominació i qui sap si altres pecats, vicis i malcostums l'han pogut. El seu confessor no l'ha encertada i Déu els ha abandonat. Potser ha estat el Dimoni però aixó ara tant se val.

el cas és que aixó del Referèndum i amb les garanties que ara tots remuguen hagués estat possible, és una potestat del Govern d'Espanya i a més constitucionalment també és no vinculant.

Tot podria haver quedat, en cas de guanyar el Sí, en un "Tomamos nota" (en prenem nota) i donar una mica de vidilla a tertulies i comentaris de barra de bar.

Però no, l'havien de cagar, l'havia de cagar Soraya (el cervellet de l'operació) i la troca es va anar liant i liant

Liant-se fins al punt que han quedat retratats i estan ensenyant al món el que de debó són, hereus del franquisme (encara que ensenyin carnets d'esquerres o centres de punt crític (he oblidat el seu nom llatí, allà on coexisteixen els estats líquid, sòlid i gasós)) o entitats europees i perquè no dir-ho mundials.

I tot perquè?

Tot perquè a algú no li ha donat la gana de "complir la constitució" (capacitat de concedir un referèndum no vinculant tenint en compte la que s'estava liant) i ha volgut fer el seu numeret de macho ibèrico el qual ha arrosegat a practicament tota Espanya.

Han gastat tota la munició contra un "esquer" (el Referèndum) i només els hi queda una bala, l'article 8é, també constitucional, moment en el qual Europa haurà de desplomar-se a la butaca, respirar fons i expulsar l'estat espanyol i atendre les demandes dels catalans -o dels catalans no espanyols-  que a diferència dels turcs ja són ciutadans europeus de plé dret i ja han pagat totes les factures i protocols dels tràmits d'adhesió.


Hold the line! (mantinguem la línia)

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.206.025 missatges
  • 217.902 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat