Fòrum

[INDEPENDÈNCIA] Llista de coses que heu de tindre controlades per fer efectiva l'independència

A la lluna de València 355 2 👍 171
Bo, com que ningú s'anima a fer una llista així (no he vist cap encara) la fare jo. Açò és una llista de les coses que, en la meua opinió, el Govern de Catalunya hauria de tindre controlades si vol fer efectiu el seu poder dins del territori català com l'única administració legal:

  • Televisions i repetidors: El primer és prendre el control de tots els emissors radioelèctrics al territori català. No vos agradaria d'una volta que a Catalunya es deixara de vore canals merdosos com A3, TVE o T5? Doncs ara és el moment! Si la GenCat pren el control dels repetidors pot col·locar en les freqüencies una imatge fixa amb el seu logo i un missatge tipus "Aquesta freqüencia ha estat intervinguda per la Generalitat de Catalunya" o també enganxar-les totes a la emissió de TVC. Així vos evitareu que en els moments més crítics el poders fàctics espanyols puguen enviar els seus missatges a la població catalana per les tv's. En definitiva: sobiranía radioelèctrica.
  • Emissores de ràdio: Seguint, el més adient és prendre control de totes i cadascuna de les estacions radiofòniques de Catalunya. Desde l'emissora municipal més xicoteta fins a la SER. Açò és una forma també de previndre coses com les esmentades en l'anterior punt. Una cosa interessant seria que totes les estacions de propietat espanyola sigueren nacionalitzades per la GenCat. Per descomptat, els mossos a St Cugat a TVE-C i Ràdio 4!
  • Vigilància intensiva de les Delegacions i Subdelegacions del Govern d'Espanya a les províncies: Per preveure cap moviment de l'enemic, lo millor és saber que està fent. Una vigilància tant exterior com interior de les delegacions de Govern és de lo més adient. Aixó va des de pinxar-li el telèfon a Millo per part dels Mossos (Estic segur que Millo sent totes les telefonades de Puigdemont) a mantindre un destacament armat dels mossos a les portes de totes les delegacions provincials i capitaníes de l'exèrcit espanyol. També tindre gent de la GenCat ajudaría
  • Vigilància de les casernes de la GC i de les Basses de l'exèrcit d'Espanya: Per previndre moviments sorpresius de la GC i CNP lo millor és tindre un destacament armat dels Mossos a la porta que puguen intervindre inmediatament si veuen un mínim moviment sospitós de les forces de repressió espanyoles així com vigilar també les bases de l'exèrcit.
  • Presa dels ports, aeroports, ferrocarrils i carreteres del territori català: Per evitar l'entrada de visitants no desitjats, el més adequat és prendre el control de TOTES les infraestructures del territori. Si cal trencar vies o obrir l'asfalt, es fa.
Bo, i per la meua part, això és tot. Si teniu més coses que penseu que s'haurien de fer, poseu-les 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.158.587 missatges
  • 216.231 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat