Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[INDEPENDÈNCIA] Llista de coses que heu de tindre controlades per fer efectiva l'independència

A la lluna de València373 2👍 196
Bo, com que ningú s'anima a fer una llista així (no he vist cap encara) la fare jo. Açò és una llista de les coses que, en la meua opinió, el Govern de Catalunya hauria de tindre controlades si vol fer efectiu el seu poder dins del territori català com l'única administració legal:

 • Televisions i repetidors: El primer és prendre el control de tots els emissors radioelèctrics al territori català. No vos agradaria d'una volta que a Catalunya es deixara de vore canals merdosos com A3, TVE o T5? Doncs ara és el moment! Si la GenCat pren el control dels repetidors pot col·locar en les freqüencies una imatge fixa amb el seu logo i un missatge tipus "Aquesta freqüencia ha estat intervinguda per la Generalitat de Catalunya" o també enganxar-les totes a la emissió de TVC. Així vos evitareu que en els moments més crítics el poders fàctics espanyols puguen enviar els seus missatges a la població catalana per les tv's. En definitiva: sobiranía radioelèctrica.
 • Emissores de ràdio: Seguint, el més adient és prendre control de totes i cadascuna de les estacions radiofòniques de Catalunya. Desde l'emissora municipal més xicoteta fins a la SER. Açò és una forma també de previndre coses com les esmentades en l'anterior punt. Una cosa interessant seria que totes les estacions de propietat espanyola sigueren nacionalitzades per la GenCat. Per descomptat, els mossos a St Cugat a TVE-C i Ràdio 4!
 • Vigilància intensiva de les Delegacions i Subdelegacions del Govern d'Espanya a les províncies: Per preveure cap moviment de l'enemic, lo millor és saber que està fent. Una vigilància tant exterior com interior de les delegacions de Govern és de lo més adient. Aixó va des de pinxar-li el telèfon a Millo per part dels Mossos (Estic segur que Millo sent totes les telefonades de Puigdemont) a mantindre un destacament armat dels mossos a les portes de totes les delegacions provincials i capitaníes de l'exèrcit espanyol. També tindre gent de la GenCat ajudaría
 • Vigilància de les casernes de la GC i de les Basses de l'exèrcit d'Espanya: Per previndre moviments sorpresius de la GC i CNP lo millor és tindre un destacament armat dels Mossos a la porta que puguen intervindre inmediatament si veuen un mínim moviment sospitós de les forces de repressió espanyoles així com vigilar també les bases de l'exèrcit.
 • Presa dels ports, aeroports, ferrocarrils i carreteres del territori català: Per evitar l'entrada de visitants no desitjats, el més adequat és prendre el control de TOTES les infraestructures del territori. Si cal trencar vies o obrir l'asfalt, es fa.
Bo, i per la meua part, això és tot. Si teniu més coses que penseu que s'haurien de fer, poseu-les 

Respostes

Configuració
 • BarratinaireUsuari sumador7.974 14 270👍 5.555
  Home, tinc bastantes idees de coses que cal fer, però és temerari dir-les per internet, a l'abast de tots els agents del CNI que es passen hores mirant el Racó Català en comptes de vigilar als terroristes de l'ISIS.
 • Rigel62.084 10 7👍 30.521
  Els mitjans espanyols (tots) són instruments de prpagació d'odi, i això no podem permetre que continui. Tota societat que pretengui ésser democràtica els ha de bandejar, perquè per a tenir una República com cal és imprescindible tenir uns mitjans de comunicació seriosos i no pas els pamflets demés en més enfollits que hi ha a Espanya.
  • Aufrany4.273 3 494👍 4.013
   Tot això s'ha de fer amb temps i que tots els mitjans que emetin a Catalunya passin uns filtres de rigor informatiu, no és intel·ligent fer-ho el primer dia perquè és donaria la raó a tots aquells que diuen que fariem una rpública totalitària, als inicis cal tenir el màxim d'adhesions i el mínim d'oposició, no anem sobrats de forces, tancar webs i dificultar la informació lliure ho fa l'Estat espanyol, no ho hem de fer nosaltres.
   • Rigel62.084 10 7👍 30.521
    Deixa¡t estar de romanços: els mitjans espanyols són maquinàries propagandístiques dedicades en cos i ànima a sembrar l'odi contra tot allò català. Com més aviat ens en desfem més aviat tindrem una República com cal.
 • Juan Lloris5.819 7 362👍 3.186
  Per a censurar mitjans de comunicació ja està Espanya. 

  Que ací baix ho sabem molt bé. 
 • TywyllUsuari sumador41.845 11 13👍 5.491
  Tu talla Telecinco a Catalunya i tindràs la Revolució dels Salvameros emprenyats fent kale borroka a totes les poblacions catalanes.
 • Roderic16.507 14 105👍 8.076
  Control efectiu dels Mercadona per poder resisitir la vaga general indefinida.
 • Lluis5914.452 8 136👍 4.621
  Cal putejar Espanya de la manera que sigui
 • ReiDeCasa1.525 2 980👍 1.329
  Si ara som on som es perque als anys 80, quan els independentistes eren quatre gats comptats van continuar tot i no creure ells mateixos que mai de la vida hi hauria majoria al Parlament catala i molt menys un President de la Generalitat independentista o manifestacions de prop de dos milions de persones.

  Per a fer efectiva la independencia nomes cal una sola cosa, continuar la resistencia fins al final dels nostres dies.

  Es impossible per a l´enemic guanyar mentre quedi una sola persona que resisteix a l´ocupant, nomes el dia que tota la resistencia digui "abandonem", aquell dia la independencia ja no sera posible, pero mentre quedi una sola persona lluitant la independencia sera possible.

  Es important la estrategia, pero res substituira mai la gent, i aixo es el que cal per a fer efectiva la independencia, gent que mai abandonara la lluita.

Publicitat

Fòrums

 • 9.206.015 missatges
 • 217.902 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat