Fòrum

(Fraternalitat Popular inside) Espanyols es manifesten a Sol contra l’empresonament dels Jordis i a favor de Catalunya

Trumpista1003.675 1 557👍 4.155
Imatges sinistres les que ens arriben de la Puerta del Sol, Madrid aquest vespre. Un grup d’unes 300 persones s’han concentrar a la cèntrica plaça Madrilenya per aparentment donar suport a Catalunya i protestar contra l’empresonament dels Jordis.

Però quan veies les imatges terrorífiques i sinístres se’t posava la pell de gallina. Blasons comunistes pertot, tatoos, piercings, rastes, punys alçats i alguna que altra bandera republicana espanyola. En la negra nit Madrilenya els fantasmes de Santiago Carrillo i la Passionària sobrevolaven Sol entre crits conta el PP i alguna consigna que intentaven cridar en català amadrilenyat. 

Hauríem de començar a entendre que aquesta gent ni són els nostres amics ni els nostres aliats. Ells no defensen Catalunya, ells el que volen és la república espanyola, comunista, i lo de Catalunya és només un subterfugi per erosionar el PP o encara pitjor, una eina per aconseguir els seus objectius. Cal recordar com van tractar al president Macià els “camarades” espanyols quan va proclamar l’estat català? O el que va fer la república espanyola a Companys el 34? Avui els veus concentrats aparentment a favor dels jordis, demà els veuràs concentrats a favor dels saharauis i dels palestins i demà passat a favor de Nicolás Maduro o Raúl Castro. 

Faria bé l’independentisme d’abjurar públicament dels espanyols comunistes, no són els amics de l’independentisme, són els amics de la mort. Els veus amb l’estelada però de la mateixa manera que el dimoni es disfrassa per semblar-te més dolç, aquests fan el mateix. D’aquests arraplegats ben llunyhttp://www.elnacional.cat/es/politica/puerta-sol-contra-presos-politicos_204765_102.html
Imatges a Sol de fa unes setmanes per protestar contra l’actuació de la Policia espanyola a Catalunya durant l’1-O. Les banderes i pancartes d’avui eren pràcticament les mateixes.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.173.961 missatges
  • 216.725 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat