Fòrum

CCOO denuncia "policia camuflada" entre els treballadors de TVE a Catalunya

ReiDeCasa 1.510 2 988 👍 1.313
Mitjançant un comunicat a la seva pàgina de Facebook, la secció sindical de CCOO a TVE Sant Cugat ha denunciat la "presència de policia camuflada" entre els treballadors de les instal·lacions. Segons el sindicat aquests "individus porten uns dies" a les instal·lacions: "es camuflen entre nosaltres, semblen treballadors d’empreses externes, fan ús dels serveis de la cafeteria, tenen bona presència física, recorren les dependències de l’empresa com si sabessin on són. La gran diferència amb els treballadors de TVE a Sant Cugat és que van armats. Formen part dels cossos de seguretat de l’estat", denuncien.

El sindicat explica que aquest divendres van demanar explicacions al subdirector de RTVE a Catalunya i no els va aclarir "res". Els treballadors es queixen que ni la Direcció del centre ni els responsables de la seguretat s'han posat en contacte amb els representats dels treballadors per informar-los i reclamen que se'n vagin. També critiquen que això hagi provocat "inquietud entre els treballadors".

La principal sospita és que serien a TVE per controlar els continguts i les informacions, que -amb tot- ja imposen els directors de TVE a Catalunya (treballadors de TVE a Catalunya ja havien denunciat al Consell d'Informatius per manipular en les informacions relatives a l'1-O).

http://www.directe.cat/noticia/663449/ccoo-denuncia-la-presencia-de-policia-camuflada-entre-els-treballadors-de-tve-a-catalunya


Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.122.994 missatges
  • 215.108 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat