Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

CCOO denuncia "policia camuflada" entre els treballadors de TVE a Catalunya

ReiDeCasa1.517 2 985👍 1.314
Mitjançant un comunicat a la seva pàgina de Facebook, la secció sindical de CCOO a TVE Sant Cugat ha denunciat la "presència de policia camuflada" entre els treballadors de les instal·lacions. Segons el sindicat aquests "individus porten uns dies" a les instal·lacions: "es camuflen entre nosaltres, semblen treballadors d’empreses externes, fan ús dels serveis de la cafeteria, tenen bona presència física, recorren les dependències de l’empresa com si sabessin on són. La gran diferència amb els treballadors de TVE a Sant Cugat és que van armats. Formen part dels cossos de seguretat de l’estat", denuncien.

El sindicat explica que aquest divendres van demanar explicacions al subdirector de RTVE a Catalunya i no els va aclarir "res". Els treballadors es queixen que ni la Direcció del centre ni els responsables de la seguretat s'han posat en contacte amb els representats dels treballadors per informar-los i reclamen que se'n vagin. També critiquen que això hagi provocat "inquietud entre els treballadors".

La principal sospita és que serien a TVE per controlar els continguts i les informacions, que -amb tot- ja imposen els directors de TVE a Catalunya (treballadors de TVE a Catalunya ja havien denunciat al Consell d'Informatius per manipular en les informacions relatives a l'1-O).

http://www.directe.cat/noticia/663449/ccoo-denuncia-la-presencia-de-policia-camuflada-entre-els-treballadors-de-tve-a-catalunya


Respostes

Configuració
 • Herritaca263 3👍 376
  ccoo = caca espanyolista

  K se'n vagin!!!

   
  • bifurca2.128 3 812👍 8.203
   No, la caca espanyolista és la policia infiltrada en un mitjà de comunicació públic.

   CC.OO es qui ho denuncia i fa molt ben fet.

   Hi ha molts arguments per criticar CC.OO, però no quan l'encerta com és aquest cas.
   • Herritaca263 3👍 376
    Sabut és per tothom que la massa social d'aquest pseudo-sindicat groc és nodrida per votants de ciutadans i demés deixalla ultra espanyolista.
    Si volem, realment, fer-nos un País Nou, és del tot imprescindible tallar amb organitzacions que representen l'espanya més casposa.
    Necessitem sindicats catalans: COS, IAC, inter CSC...

    Reitero: ccoo =  caca espanyolista
    • Dretsend187 1👍 74
     Les CCOO van sorgir a Catalunya i els sindicats els fa la gent que els integra...dubto que els de Cs s'apuntin a CCOO, de debó...normalment (tot i que depén de cada empresa) CCOO se sol situar a l'esquerra de UGT i aquests sí que són el PSC....
 • ArtigaireUsuari sumador6.741 9 317👍 3.829
  El govern espanyol té una obsessió malaltissa amb la manipulació: la manca als nostres mitjans i la que ens volen imposar els seus. M'agradaria saber quants diners inverteixen en manipular als mitjans, xarxes socials, organitzacions com SCC, dolçaporqueria...
 • Toni Montagutí34.469 7 19👍 21.564
  Ho he sentit aquest matí. Recorda la policia política d'altres èpoques. Bé, per a ser sincer, no recorda res: és policia política, ras i curt.
 • torraina_infernal37.639 11 16👍 22.595
  Cal denunciar i que els mossos empresonin a aquesta mena de terroristes perillosos. 
 • Amel466 3👍 206
  Wtf????

  A rtve???? 

  Però si hi ha un lloc en tot l'univers amb una línia editorial ridículament espanyolista és rtve! 

  Què volen, investigar si la plantilla parla català en privat o si planegen més plantades amb cartells? 


 • Hades27.317 9 37👍 18.817
  Suposo que és un operatiu per evitar que la generalitat entri a tallar TVE. Però fa pensar que tenen pensat fer-ho ells a TV3.
 • Dretsend187 1👍 74
  El que sembla clar és que encara no he sentit res de semblant de TV3...que no dic que no n'hi hagi...però a La1 ja es van plantar per queixarse del partidisme i a La2 a StCugat també...alguns han deixat El País...

  Poden seguir dient mentides com allò de les escoles, els ho poden fer creure a la gent del carrer...ells i nosaltres sabem que és mentida.
 • Lluísfrancesc12.240 8 166👍 10.883
  I doncs què es pensaven? Estem patint un cop d'estat, de què s'estranyen?  

  El que han de fer és posar-se inequívocament al costat dels qui lluitem per superar el cop i que triomfi la llibertat.
 • Screen3.942 1 525👍 1.875
  Deuen de ser els que redacten les notícies....
Publicitat

Fòrums

 • 9.177.529 missatges
 • 216.862 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat