Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Toni Albà proposa agafar els fiscals catalans com a ostatges

Molthonrat2.224 5 792👍 844
"Quan proclamem la república serviran per a intercanvi de presoners", ha tuitejat l'actorL'actor Toni Albà, col·laborabor habitual de TV-3, ha proposat a Twitter detenir els membres de la Fiscalia de Barcelona una vegada Catalunya hagi declarat la independència. "Digueu-me 'spoilerador' [sic] però aquests són als primers que hauríem de detenir quan proclamem la República. Serviran per a intercanvi de presoners", va escriure dijous a la xarxa.

El tuit d'Albà fa referència a la decisió del ministeri públic de trencar amb l'escola de Mossos d'Esquadra i no assistir als actes que organitza la policia autonòmica, com el celebrat aquest divendres a l'Escola de Policia de Mollet, on el major Josep Lluís Trapero va rebre una gran ovació dels seus companys de cos i de càrrecs de la Conselleria d'Interior.

La fiscal en cap de Barcelona, Ana Magaldi, ho va comunicar als responsables de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Com a conseqüència d'aquesta decisió, el ministeri públic provincial de Barcelona deixarà d'enviar fiscals i altres subordinats o representants a donar classes o prendre part en conferències, ponències o jornades en el marc formatiu de l'Escola de Mossos a les comarques barcelonines com fins ara.

Digueu-em "spoilerador" però aquests són els primers que hauríem de detenir quan proclamem la República. Serviran x intercanvi de presoners. https://t.co/OOWegdczcU
— TONI ALBÀ ||*|| (@tonialba) 19 d'octubre de 2017


http://www.elperiodico.cat/ca/politica/20171021/toni-alba-agafar-fiscals-com-ostatges-6368841

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.205.610 missatges
  • 217.890 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat