Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

L’esquerra i l’extrema esquerra han patrimonialitzat l’independentisme i vampiritzat la dreta catalana

Trumpista1004.194 2 503👍 4.444
Toquem terra a Rhein-Main i ens dirigim a Wiesbaden, que és on habiten la majoria dels rics de la regió que operen a la metròpoli Hessiana. Frankfurt, quan t’hi passeges, malgrat semblar ja gairebé l’orient mitjà amb una immmigració desbocada, és la capital indiscutible del capitalisme d’Alemanya (i per tant, de la UE), lloc on habiten els bancs, Hedge Funds, Venture capitalists i tota aquesta gent meravellosa. La dreta alemanya des de la post-guerra que ha sigut dreta en la butxaca i  progre a la bragueta i en la moral -privatitza i ves en Porsche i si vols ser ateu, immigracionista, progre o de moral relaxada no passa res, però no em toquis el Porsche i les vacances al Carib, en un Wildlife resort de Namibia o a Nova Zelanda.

El Kai em diu que ha vist un programa a la ZDF, l’Auslandsjournal, on parlaven de l’1-O a Catalunya, amb imatges de la pallissa que la policia espanyola va clavar a la gent que volia votar i em diu que el va impresionar molt i que què collons està passant a Catalunya. Després em demana que què és aquesta manera que tenim els catalans de cantar l’himne, que per què aixequem el puny quan sona el nostre himne. 

Vaig a la Mediatek de la ZDF i em miro el reportatge, i efectivament, la ZDF es va passar el dia amb una noia comunista i independentista (suposo que per aquest ordre) - per la pinta feia olor de CUP, simpatitzant o potser inclus militant, que acompanyava a l’equip de rodatge. Les pintes de la gent que sortia al reportatge... terribles. Piercings, tatuatges, rastes, samarretotes, xiruques. Lògic que hi haguessin punys alçats i tot això. Això sí, indepes, tot i que no queda clar si la independència és per amor a la pàtria o perquè el moment de transició es pot aprifitar per fer la revolució, que és el que realment desitgen. 

Li dic al Kai que aquesta gent aixequen el puny perquè són comunistes, però que no ens representen a nosaltres, que no té res a veure amb l’himne de Catalunya. Li dic que aquest reportatge acompanyava un grup d’extrema esquerra i li ensenyo a la tablet les imatges. Que no ho veus Kai que són uns arreplegats? Que no veus com van vestits? Hast du nicht gesehen wie die aussehen? No has vist quines pintes?

El Kai em contesta que les pintes que veu són totes iguals i recorden a un pattern determinat, les samarretotes molt indicatives i l’acampada a la seu de la UB recorda un open air concert però amb més brutícia i que com volem fer la independència si no tenim la dreta i la gent d’estètica i maneres endreçades a favor, i com que ja n’estic fins als collons de que relacioni l’independentisme amb aquesta estètica li contesto que a Alemanya amb les pintes que corren, tampoc no estan per llançar coets. Canviem de tema i anem a lo que hem vingut a fer, que és business.

Pensant-hi una estona, me’n adono que el Kai té raó, que hem deixat que l’independentisme català sigui patrimoni exclusiu de l’esquerra, que l’esquerra inoqulés el seu virus ideològic a l’independentisme, el seu cumbaianisme i maneres i que vampiritzés la dreta fins al punt de fer-la inexistent. Les consignes aquelles de “el poble unit mai no serà vençut” o “dels carrers sempre seran nostres” són còpia de les consignes que es canten en les manis comunistes. Tot put a esquerra. Fins i tot, Jordi Cuixart, que és un empresari que cobra 125.000 euros a l’any, per l’estètica desmarxada i descamisada i per l’ideologia que té podria encaixar perfectament a la CUP o a l’ala més esquerranosa d’ERC.

Ens ha tocat el que ens ha tocat, tenim el que tenim i s’ha de reconèixer que d’independentisme de dretes no n’hi ha. I el que em fa ja més por ja no és que l’esquerra s’imposi sinó que mentre els esquerranosos estan cofois perquè amb el subterfugi de la independència creuen que podran inocular la seva ideologia, la independència no podrà ser possible si l’independentisme no és transversal, és a dir, dreta i esquerra catalanes van de la mà, deixant de banda la seva ideologia per una causa superior, que és la independència. No hi ha dreta!


https://www.zdf.de/politik/auslandsjournal/auslandsjournal-vom-4-oktober-2017-100.html
Respostes

Configuració
 • Mont_Cat74 1👍 36
  Estic totalment d'acord amb tu. Precisament avui ho pensava sentint al Benet Salelles, quan deia, amb aquella veu aflautadeta i em to de ser superior, 'em de fer les eleccions constituents de l'esquerra' (així per l'estil). I jo he pensat però que s'ha cregut aquest paio i la gent que no som de dretes ni d'esquerres però que ens fa basarda tota l'estètica i la ideologia esquerranosa què? I que també lluitem per la independència del nostre país què? que passa amb nosaltres ens maxacareu? Per cert trobo que la gent escarranosa és bastant curteta en general, poden tenir un bon intel·lecte però no passant d'això.
  • Dretsend187 1👍 74
   El problema real és que Esquerra ho és de nom, que CiU sense Unió estava més aprop de la socialdemocràcia que del partit popular (l'europeu...) pel propi “seny” i responsabilitat que els ha arrossegat a l'independentisme...i, per  sobre de tot, que la CUP ens ha demostrat que els carrers SÓN nostres i és sovint la més coherent de tots...es mobilitzen i s'impliquen més i ens mobilitzen...
   I, sí, clar, estem en una treva car tots (gairebé, ens falten alguns comuns, poder alguns socialistes i tot...) hem entés que hi ha un objectiu major. Si tot acaba com cal, haurem de fer eleccions de nou i barallar-nos, això és la democràcia...per això estem lluitant, haurem d'entendre'ns i pactar, cedir tots i acordar, comprometre'ns a coses que no satisfaguin completament a ningú, poder...
  • Roderic16.507 14 105👍 8.076
   Gràcies per compartir la teua reflexió, avui cagaré més agust.
 • joan cf3.812 13 540👍 1.040
  Doncs res, vingui vostè a les agitacions vestit amb jaqueta i corbata o corbatí.
  Jo el dia1 vaig anar així al col·legi electoral (i acostumo a anar-hi tan poc com puc) i vaig ser ben rebut per la valenta jovenalla que ja portaven 2 dies tancada allà.

  I sobre dreta lleial a la república catalana ara mateix sembla més fiable Demòcrates, els autèntics continuadors de la UDC dels honorables Carrasco i Formiguera i de Coll i Alentorn, que segons quins maniobrers encara presents al PDCAT
 • Roderic16.507 14 105👍 8.076
  Perquè les iniciatives transformadores, en el pla econòmic però també en el nacional, neixen de col•lectius d'esquerres. La societat se n'ha adonat i no vol continuar escanyada ni per Espanya ni per la Caixa.
 • AviVicenç15.148 5 127👍 1.887

   
  Del article em quedo amb

  i opino

   
   tot i que no queda clar si la independència és per amor a la pàtria o perquè el moment de transició es pot aprofitar per fer la revolució, que és el que realment desitgen. 

  Aquesta és la sensació que em va quedar en anar ahir a una reunió del GDR del meu barri que molt transversal en el objectiu (legitim però que millor deixen-ho per les constituients) no era.


    hem deixat que l’independentisme català sigui patrimoni exclusiu de l’esquerra, que l’esquerra inoqulés el seu virus ideològic a l’independentisme, el seu cumbaianisme i maneres i que vampiritzés la dreta fins al punt de fer-la inexistent.

  Aixó no és cert de cap de les maneres, ara be és el que s'esta intentant vendre. El que és preten és fer-la invisible i inclús anorrear i molts comentaris del Racó en son la mostra

  Ens ha tocat el que ens ha tocat, tenim el que tenim i s’ha de reconèixer que d’independentisme de dretes no n’hi ha. I el que em fa ja més por ja no és que l’esquerra s’imposi sinó que mentre els esquerranosos estan cofois perquè amb el subterfugi de la independència creuen que podran inocular la seva ideologia,

  I tant que independentisme, utopic i possibilista aixó si ha existit sempre i més nombros que no sorollos que el esquerrà. La prova la tenim fins que la dreta catalanista no ha decidit que posibilinisme era mort i s'ha de deixat de ser utopic per ser realista, el independentisme només d'esquerres tenia el sostre que tenia.

  la independència no podrà ser possible si l’independentisme no és transversal, és a dir, dreta i esquerra catalanes van de la mà, deixant de banda la seva ideologia per una causa superior, que és la independència. 
  La eliminació del tabac no l'han lograt els no fumadors, sinò els EX fumadors. A la independéncia els ex no independentistas i els ex utopics possibilistes siguem de dretes o d'esquerres som els decisiús

 • Hanzel und Gretyl5.302 10 403👍 1.837
  La culpa es solament vostra. Espavileu.
 • EstatpropiUsuari sumador161.356 11 1👍 25.844
  Ets un malalt potencialment perillós, Pirinenc.

Publicitat

Fòrums

 • 9.206.015 missatges
 • 217.902 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat