Fòrum

PSOE confirma que s'intervindrà Generalitat, Mossos i TV3. Eleccions al gener.

panagiotis542 2👍 471
Ho ha confirmat Carmen Calvo, representant del PSOE a les reunions per definir les mesures del 155 a aplicar.

També han confirmat que al gener convocaran eleccions a Catalunya. Crec que els independentistes tenim dues opcions:

- Fer la campanya de la nostra vida i deixar-los amb un moc
- Boicot, crida a l'abstenció

Això sí, toca lluitar als carrers. La manifestació del dissabte hauria de ser massiva.

https://twitter.com/EspejoPublico/status/921281558979362816

http://www.naciodigital.cat/noticia/140895/video/psoe/ja/confirma/intervindra/tv3/mossos?rlc=p1

Respostes

Configuració
 • Hanzel und Gretyl5.156 10 417👍 1.622

  Ara es l'hora catalans, si aneu per dret i vos deixeu de ciris i no teniu por de anar a per totes en tot el que comporta perdreu suports dels que s'han cregut que alçant les mans conseguireu algo, però en canvi en guanyeru d'altres, altres que estan per lliutar fins el final, entre d'ells jo, tot i que no es la meua lluita el país que quedarà després d'açò anirà contra tot el que no siga castellà.

   

 • futur_system6.842 8 315👍 492
  Lo ideal seria no arribar a les eleccions autonòmiques de gener perquè rebentem i guanyem els carrers, però si hi arribem jo crec que la millor opció és una llista unitaria inclosa CUP, aquelles eleccions s'hauria d'aconseguir que tinguen el màxim caràcter d'acte reactiu al 155. Si no guanyem la independència al carrer encara la podem aconseguir mitjançant un referendúm vinculant, i aquelles elecciones guanyades crec que l'haurien de facilitar.

  Però pròximament el punt critíc serà al parlament, si los politics se porten i es tanquen allà i no acaten les destitucions o lo que sigue que vingue, si ocupen lo parlament com a legítim govern i parlament escollit i natros lo defensem hi haurà més imatges desagradables i començarem a guanyar.
  • zzcc6.302 8 340👍 2.042
   No si us plau, no hi tornem. Això seria una reedició del 27S o encara pitjor, amb gran quantitat d'independentistes per l'abstenció i podemites per la seva banda. Una mostra de feblesa, vaja.
  • maori13.082 3 158👍 6.147
   la millor opció és una llista unitaria inclosa CUP
   Curiosament ho vaig somiar anit, no és broma.
  • __26903__16.170 8👍 11.442
   -Probablement il·legalitzaran llistes amb programes independentistes.
   -Si no les il·legalitzen, posem que l'independentisme arrasa, millorant i de llarg els resultats del 27-S. I ara què? Estaríem exactament en la mateixa situació: mandat popular clar, sí. Però com fer-lo efectiu?
   -Referèndum vinculant? Això no seria possible ni amb 135 diputats independentistes al Parlament. El referèndum ja es va fer l'1-O, o es va intentar fer. Per molt que certs raconaires diguin que no i insultin la intel·ligència de totes les persones que aquell dia van fer d'escuts humans.
  • __11694__Usuari sumador39.613 13👍 17.702

   Una llista única que guanyi les eleccions no servirà perquè el govern espanyol accepti fer un referèndum vinculant legal per la independència.

   I ho saps perfectament.

 • SEGADOR BLAUGRANA11.414 11 180👍 1.714
  No fotem. Participar en unes eleccions autonómiques després de tot el que ha passat, seria la cosa més indigne i humil·liant que podriem fer. Vaja, amb mi (i espero que amb la majoria de catalans) que no hi comptin.
  • ocelldefoc4.021 5 521👍 1.463
   Mai he entès aquestes actituds infantils. 

   Si no hi hagués DUI (entenc que si fos el cas seria perquè la DUI no tindria reconeixença)i hi haguessin eleccions autonòmiques on hi hagués una llista conjunta on també C´s s´hi presentés, hauriem de quedar-nos a casa i permetre que l´espanyolisme les guanyés? 

   Francament, no entenc les rabietes d´alguns.


   • Nester884 1👍 1.021
    I si les guanyessin els “independentistes” proscrits, què ?
    Tornar a fer el préssec o fer el xaiet perquè et perdonin la vida ?

    Ara toca la insurrecció, el xoc entre la voluntat popular i l’statu quo polític i econòmic.
    No hi ha més remei si es vol legitimar un canvi real.
    La llei la imposa qui té la força.
    Això, o renunciar i conformar-se definitivament amb les engrunes com fan tots els assenyats en la covardia.

   • Pesca_crancs11.039 8 186👍 2.010
     Per actituts infantils la revolució dels somriures, la creació d'un mandat per la independència que acaba amb una no declaració d'independència, els que encara posen en dubte que puguin cesar en Puigdemont, els que diuen que no es pot, perque no es pot controlar el País, quan porten anys parlant-nos de les estructures d'estat. I finàlment, els que porten anys dient que no hi hauria violències i que seria un procés 100% pacífic. 

     Si no es declara la independència es consuma una estafa. I no m'imagino res més infantil que mirar cap un altre costat, davant les intervencions del govern espanyol, anant a votar a unes autonòmiques. Jo ja he votat i he votat per a que hi hagués un mandat per a proclamar la independència. Si els responsables prefereixen cagar-se a sobre que ho facin. I els tòtils que els votin.
   • SEGADOR BLAUGRANA11.414 11 180👍 1.714
    Actitut infantil?  en toc cas això serà tornar a participar en unes eleccions perque ens ho manen els amos. Aquest poble ja ha fet consultes, eleccions i referèndums, ara el que cal es aplicar el que el poble ha decidit per majoria. I si els que manen no se'n veuen capaços que ho diguin, que ja posarem a altres al comandament. 

    És que em sembla increïble que alguns encara es tornin a plantejar el tornar a votar. Esteu aconsenguint desesperar-me 
 • Indesquerra18.659 8 84👍 5.438
  Nou mapa del temps a TV3:  I oblideu-se'n d'aquest:

 • grava2.926 1 652👍 4.353
  Telenotícies migdia: Resultat d'imatges de nodo

Publicitat

Fòrums

 • 9.173.870 missatges
 • 216.720 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat