Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

L'atac de la RFEF als símbols catalans

Carles Martell2.861 1 667👍 4.793
L'extrema dreta casposa espanyola envolta el futbol i les seves institucions. Ara ha atacat de nou.

La Federació Espanyola de Futbol ha obert un expedient disciplinari “de caràcter extraordinari” al Reus Deportiu pel desplegament d'una gran senyera al seu estadi en el partit contra l’Osasuna, el 23 de setembre.

La bandera, a més dels crits d’”independència” dels aficionats, podrien incórrer en conductes de “violència, racisme, xenofòbia o intolerància”, en paraules del comitè de competició de la federació. D’aquí que l’expedient sigui de caràcter extraordinari.

 Segons explica L’Esportiu, l’expedient s’ha obert a instàncies de l’informe que el delegat del comitè d’àrbitres va fer arribar al comitè de competició. Aquest incloïa el desplegament de la senyera en diversos moments del partit i els crits d’“independència” des de la graderia. Això, malgrat que els delegats arbitrals s’haurien de limitar a avaluar l’actuació dels col·legiats. 

El comitè de competició, cal dir, està presidit per Francisco Rubio, que el passat 1 d’octubre va fer tuits crítics contra el referèndum:


La senyera de 85 metres de llargada desplegada al Palau d'Esports Reus Deportiu va ser confeccionada pel club en col·laboració amb l’ANC, tres dies després dels escorcolls en algunes conselleries de la Generalitat a Barcelona. 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.206.033 missatges
  • 217.903 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat