Fòrum

Fil de la visita als bancs per retirar diners - Anècdotes

ReiDeCasa 1.517 2 990 👍 1.314
Nomes tinc compte al BBVA i despres de retirar diners alla al caixer he visitat altres bancs del voltant per a demanar canvi d´un bitllet de 20 euros que ha anat circulant entre ells.

Al Banc de Sabadell mentre feia cua a la finestreta ha entrat una dona que venia del caixer a escridassar els empleats dient que despres de molts anys de cliente volia protestar pel que habien fet i que ho fessin saber als responsables i ha marxat tot seguit sense temps a que li responguessin ni res, els empleats crec que amb rao, quan la dona ja no hi era deien que no era culpa seva que podia escriure una carta al director del banc i no donarlis crits a ells.

M´han donat canvi a tots els bancs, excepte al Banc de Sabadell on et demanen el DNI i si no ets client no et donen canvi, pensava que estaven obligats pero no es aixi, acabo de trobar a la pagina del Banc d´Espanya que els bancs no tenen cap obligacio de donar canvi a ningu.

Els altres bancs si que m´han donat canvi tots (Santander,Bankia,La Caixa), serveix per colapsar l´oficina, resulta que quan donen canvi fins i tot de deu euros ho han de registrar a l´ordinador com a operacio bancaria per el que he vist. Si algu es client del Sabadell si que li donaran el canvi gratuitament, una alternativa per aquells que no puguin retirar diners.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.158.735 missatges
  • 216.234 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat