Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

La Fiscalia demana presó incondicional per a Jordi Sànchez

quatreanys34.908 6 19👍 9.982

La Fiscalia demana presó incondicional per a Jordi Sànchez

El fiscal portaveu de l'Audiència Nacional, Miguel Ángel Carballo, ha demanat presó incondicional per al president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, investigat per sedició. El líder de l'entitat sobiranista ha declarat davant la jutgessa Carmen Lamela però només ha respost les preguntes del seu advocat. Aquesta és la mateixa estratègia de defensa que ja va fer servir el 6 d'octubre.

La jutgessa ha de resoldre ara si atén la petició de la fiscalia i envia a la presó a Sànchez sense cap tipus de fiança o si es decanta per unes mesures cautelars més lleus, com ha fet en els casos del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i la intendent del cos Teresa Laplana.

De moment, i segons la interlocutòra que ha dictat de mesures cautelars per al Major dels Mossos Josep Lluís Trapero i la intendent Teresa Laplana, la jutgessa és especialment dura amb Sánchez i Cuixart. Els fa promotors de les concentracions del dia 20 i acusa l'ANC d'organitzar els voluntaris sabent que "dificultarien al intervenció policial".

La jutgessa exposa que tant Sánchez com Cuixart es van "erigir com a interlocutors de la concentració" i que "mai van utlitzar" aquest control "per desconvocar o diluir els riscos".

La interlocutòria detalla com "pujats a un cotxe de la Guàrdia Civil, van cridar a la moibilització permanent des d'aquell dia a favor del referèndum i contra les actuacions ordenades judicialment per a impedir-ho".


http://www.elnacional.cat/ca/politica/fiscalia-preso-incondicional-jordi-sanchez_202491_102.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.206.038 missatges
  • 217.903 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat