Fòrum

Alemanya, Eslovènia i Suècia veuen "marge de maniobra" per negociar una solució a Catalunya

SantsUsuari sumador30.899 14 27👍 10.158
Alemanya veu ‘marge de maniobra’ per a negociar una solució a Catalunya
'Donem suport a tothom que vulgui venir a la taula de negociació', ha afirmat el ministre d'Afers Estrangers alemany

El ministre d’Afers Estrangers alemany, Sigmar Gabriel, ha declarat que ‘hi ha marge de maniobra’ per tractar de resoldre el conflicte polític de Catalunya. ‘Donem suport a tothom que vulgui venir a la taula de negociació per a resoldre aquestes qüestions i arribar a una situació estable a Catalunya, així com a Espanya’, ha afirmat Gabriel abans d’una reunió de ministre d’Afers Estrangers de la UE a Luxemburg.

El cap de la diplomàcia alemanya ha afirmat que està preocupat per la situació política de Catalunya, però ha expressat la seva esperança perquè ‘tothom tingui voluntat de negociació, reduir tensions.’

El passat 11 d’octubre, Gabriel va afirmar que la declaració unilateral d’independència era una decisió irresponsable per part del govern. A més, va afegir que l’única via possible trobar una solució era recórrer al diàleg dins de l’estat de dret i en el marc de la constitució espanyola.

https://www.vilaweb.cat/noticies/alemanya-veu-marge-de-maniobra-per-a-negociar-una-solucio-a-catalunya-sigmar-gabriel/

Respostes

Configuració
 • llamp48.388 17 10👍 11.986
  Doncs que Santa Llúcia els hi conservi la vista
 • Jaume_I14.986 10 128👍 7.172
  "A més, va afegir que l’única via possible trobar una solució era recórrer al diàleg dins de l’estat de dret i en el marc de la constitució espanyola."

  Negociació

  A CAGAR A LA VIA!
  • __28550__2.026 3👍 1.209
   És que és a això a que es refereixen en la gran majoria les veus internacionals que parlen de "diàleg"... o què us pensàveu?
   No-declarant l'a independència hem abandonat la nostra posició de força.
   Ja sé que declarant-la tampoc no teníem/tenim el camí planer, però almenys mostrem que anem de debò, que som un problema a tenir en compte!
   No és que ho tingui tot clar i sé que és difícil estar en la posició del govern ara mateix, ni sóc una gran entesa en processos d'independència... però segueixo sense veure clara aquesta "estratègia" si és que hi és.
 • Jaume_I14.986 10 128👍 7.172
  Europa és això:

  Per tant penso, val la pena esperar més temps per forçar una negociació impossible? val la pena esperar un diàleg que el PP ha negat per activa i per passiva?
  Si tenen alguna carta amagada (el govern) comença a ser hora que la treguin. Personalment dono fins dissabte i a partir d'aquest punt, la proposta serà unilateralitat i a veure com acaba.

Publicitat

Fòrums

 • 9.173.869 missatges
 • 216.720 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat