Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[Alemanya] El ministre de l'interior Thomas de Maizière proposa establir festivitats musulmanes al calendari Alemany

Trumpista1004.945 2 436👍 4.789
Nova volta de rosca en la islamització d'Alemanya. Han hagut de passar les eleccions al Bundestag perquè "els Merkelians" aparquessin la seva passió immigracionista per veure si els Alemanys que n'estan fins als ous de la immigració es despistaven i no votaven la AfD. La jugada no els va sortir gaire bé i la AfD va entrar com a 3a força i ja ha començat els tràmits per obrir un procés legal per "alta traïció" contra Merkel, per haver obert les portes a la immigració descontrolada i haver fallat en el seu deure de protegir les fronteres del seu país i mantenir l'ordre i la seguretat de la societat Alemanya.

Però ara que les eleccions ja han passat, els Merkelians i la CDU (que de cristiana en té poc) ja poden tornar a donar 'rienda suelta' a la seva passió immigracionista. Després que Merkel repetís insistentment que "l'islam pertany i és patrimoni d'Alemanya" La última gran idea, conseqüent amb aquest plantejament, ve del ministre alemany de l'interior, Thomas de Maizière, servil i lleial a Merkel que proposa que el calendari alemany inclogui festivitats musulmanes (la degollació del xai, el ramadà) de manera que també sigui festa aquests dies. El consell islàmic d'Alemanya ho ha qualificat d'"una idea excel.lent"

La CSU ja ha posat el crit al cel i ha dit que ni parlar-ne (tot i que la CSU és pagafantes) i la AfD ja es frega les mans preparant una nova ofensiva ara ja des del Bundestag. 


https://www.welt.de/politik/deutschland/article169643457/Kaddor-empfindet-islamischen-Feiertag-als-Symbolpolitik.html


de Maizière ha tingut una idea

Respostes

Configuració
 • anselm_turmeda6.146 10 349👍 3.966
  Tranquil que això aviat passarà a Catalunya. I tots sabem qui ho proposarà.
  • Hades27.723 9 36👍 19.635
   Que jo sàpiga qui ha provocat l'arribada massiva de l'islam és el liberalisme. Que jo sàpiga que promociona aquestes coses a alemanya i d'altres països és el liberalisme.

   Sí, jo tampoc entenc per què l'esquerra els hi ha comprat el relat, suposo que per una confussió reactiva a un antirracisme mal entés. Però això no ha sortit pas de cap esquerra.
   • Anònim1016.754 6 104👍 15.964
    Sí, és cert. Als liberals* els interessa portar immigració massiva per degradar les condicions laborals i treure'n benefici.

    Però els progressistes* són els que acostumen a fer aquesta associació xupi-guai, per allò d'empatitzar amb els febles,  que es veu que ara compren interessadament els altres.

    *Amb moltes excepcions. 

    PD: que quedi clar que entenc la necessitat dels immigrants, i que s'empatitzi amb ells i se'ls defensi del rebuig deshumanitzador. Simplement penso que no hem de considerar que per això unes religions són més guais i considero que les festivitats autòctones han de ser les oficials tan aquí com allà. I això és compatible amb pensar que la immigració ha de ser progressiva i moderada per ser sostenible i integrable. 
 • Lezo383 1👍 126
  Si els musulmans són una part important numèricament de la societat alemanya, per què no? Que se celebrin les festivitats de les religions més populars al país i així més dies de festa per tothom.
  • Anònim1016.754 6 104👍 15.964
   No penso que hi hagi més dies de festa, suposo que se substituiran per uns altres. A mi em sembla bé que un musulmà (o persona de qualsevol altra religió)  tingui facilitats per intercanviar uns dies de festa per uns altres, però les festes oficials han de ser les autòctones, les arrelades. No sé exactament quin serà el fons de la proposta, si simplement oferir facilitats a un col.lectiu d'altres orígens o veritablement alterar el calendari festiu regular del país.
  • EPS61.285 13 8👍 10.069
   així més dies de festa per tothom.

   No esperava una resposta tan infantil.
 • rotllan11.337 5 183👍 10.936
  Canviem el 12-O per la festa del xai i ens posem a degollar cabrits de la legion pel carrer de la manera més sanguinària possible
 • Claws2.217 3 791👍 3.842
  Meh, jo estaria a favor d'eliminar TOTES les festivitats de component religiosa del calendari laboral/escolar. Per contra, donaria el mateix número de dies festius que es corresponen actualment amb les festes religioses però amb lliure configuració i que, a principi de l'any o del curs escolar (per tal que hi pogués haver certa coordinació), cadascú triés les dates com més li abellís. La resta de dies de festa aliens a components estrictament religioses els deixaria com estan. Menjarien a banda les dates de les festes patronals, per la part de la tradició local.

  Ah, i això de dir que "l'islam pertany i és patrimoni d'Alemanya" és una bestiesa de l'estil de dir que el castellà és llengua pròpia i patrimoni de Catalunya...
  • EPS61.285 13 8👍 10.069
   Menjarien a banda les dates de les festes patronals, per la part de la tradició local.
   La majoria d'elles també són festes religioses.
   • Claws2.217 3 791👍 3.842
    Per això les he deixat de banda i he especificat que ho faria per la tradició, no per la religió.
    • EPS61.285 13 8👍 10.069
     Ja, però és que per tradició, trobariem que la imensa majoria de festes actuals tenen un alt component tradicional més que religiós. Potser totes a excepció de la Immaculada i algun dia de setmana santa.
     • Claws2.217 3 791👍 3.842
      Buf si n'hi ha encara: el dia de reis, el divendres sant, la pasqua florida, la pasqua granada allà on es celebra, sant Joan, l'assumpció, tots sants, la immaculada, nadal i sant Esteve. A mi cap d'aquests dies em diuen res en especial ni per la qüestió religiosa (no sóc creient) ni per la tradició (detesto el nadal i mai faig vacances per setmana santa perquè és més car i hi ha gent pertot...). I les tradicions evolucionen. Per a molta gent, sant Joan i tots sants ara mateix són més útils per passar la ressaca de la festa de la nit anterior (revetlla i el putu halloween) que per la part religiosa i el dia de reis a moltes llars, seguint les noves tradicions marcades pel calendari de consum, ja es celebra per nadal amb el pare noel de la punyeta. I què dir ja de l'assumpció o la immaculada o fins i tot la setmana santa, que és una excusa per fer unes vacancetes i la part religiosa els la porta ben fluixa a la gran majoria...
      • EPS61.285 13 8👍 10.069
       Ok, així m'estàs donant la raó, la majoria no són festes religioses si no formen part de la nostra cultura . No sóc creient, però trobaria estúpid no fos festiu el Nadal, de fet es celebra abans que arribés el cristianisme, o sigui una tradició de milers d'anys que encara te vigència avui en dia, encara que a hi hagi gent que que no li agradi.

       El que deia, la Immaculada i divendres sant, la resta de festes religioses, no me'n bé cap al cap que sigui festiu general, en tenen poc de religiós per la majoria de la població, i en molts casos serveixen per alguna cosa més que per passar ressaques, i això que jo sóc zero consumista, sino que serveix per reunir-se o fer alguna activitat especial, ja sigui menjar, disfrassarse o regalar-se coses.
       • Claws2.217 3 791👍 3.842
        És que si la gent té costum de celebrar algunes de les festes que he esmentat abans, per la seva tradició associada o les seves creences religioses si les tenen, seria ben lliure de continuar-ho fent, per això hi hauria flexibilitat per escollir les dates. Jo senzillament eliminaria les dates amb noms de sants i esdeveniments amb connotacions religioses diverses del calendari oficial. Pel que fa a les festes patronals, error meu, ja que ben mirat ni tan sols són dins el calendari oficial, sinó que són locals, per tant són figues d'un altre paner.

        I et recordo que hi ha moltes festes tradicionals que es fan en dies que no són festius. La festa del solstici d'estiu amb les seves tradicions (fogueres, coques, etc) no es fa el dia oficialment festiu, sinó la nit d'un dia que no ho és. I per disfressar-se o regalar-se coses no cal que sigui festiu. Carnestoltes i Sant Jordi en són dos bons exemples. 

        De totes maneres, llegint el teu comentari anterior m'he recordat que tu ets d'aquells usuaris que et diguin el que et diguin tu sempre tens raó i, per això, ja te la dono per endavant.
        • EPS61.285 13 8👍 10.069
          llegint el teu comentari anterior m'he recordat que tu ets d'aquells usuaris que et diguin el que et diguin tu sempre tens raó
         Tot el contrari, sóc aquell rara avis de tipus d'usuari, que m'encanta que em tanquin la boca, però amb arguments i m'agrada reconeixer quan una persona m'ha fet obrir els ull o donar una altra visió que dona la volta al que jo crec.
         No pots dir que treuries les festes religioses... que ja no són religioses, i que et quedaries amb festes "polítiques" que tenen molt menys de seguiment, bé, ho pots dir, però no és coherent. I que en dia de celebrar "sant joan" o com li vulguis dir, el dia 23 a la nit ho faries uns dies abans... en fi. Que no cal que sigui festiu per reunir-se o regalar-se coses, evidenment, però en la tradició està fer aquest tipus de coses aquells dies.

         A part dels sants, també podries canviar els noms dels mesos que fan referència a déus romans en la gran majoria, i tres quarts del mateix als dies de la setmana.


 • DazedAndConfused5.830 4 362👍 1.835
  No entenc bé de què va això. Fer-les oficials potser no, però està bé que un musulmà pugui intercanviar uns dies de festa per uns altres.
 • __25925__519 9👍 52
  Els polítics es mouen sobretot per vots. Alemanya té ara milions de turcs i també de sirians en el seu país. Són una població jove i fèrtil. És d'esperar que cerquin el seu vot.

  I no cal anar a Alemanya, a Catalunya tenim entre 400 i 700 mil musulmans (poso una franja molt oberta perquè el seu nombre varia molt segons la font consultada) ens agradi o no, Catalunya és ja parcialment musulmana i encara ho serà més en un futur inmediat. Els polítics catalans cada vegada cercaran més el vot d'aquesta població. De fet un exemple el va donar l'Artus Mas per les votacions del 9N, on oferia l'opció de classes d'àrab de forma generalitzada a l'oferta formativa de les escoles públiques del páis.

  • Silmendil3.781 14 545👍 3.334
   Entre 400 mil i 700 mil musulmans? Catalunya deu ser una de les regions amb més tant per cent de musulmans d'Europa occidental si això és cert.
   • __25925__519 9👍 52
    Si, sens dubte. De fet vaig sentir que en cas d'independència i de romandre dins d'Europa seria el tercer país d'Europa occidental amb major percentatge de musulmans després de França i Bèlgica, però no recordo la font de ser-te sincer.

    Cerca tu mateix per internet i veuràs que la majoria d'estimacions ronden entorn els 500.000 musulmans a Catalunya. Val a dir que aquí incluïm tothom eh, magrebins, , pakistanesos, etc. N'hi ha prou en fer una ruta per la gran majoria de ciutats i pobles de Catalunya per a creure's aquestes xifres.

    Entorn 500.000 musulmans la majoria arribats en els darrers 15-20 anys, això és amb les xifres a la mà una islamització més ràpida de la que hi va haver al seu dia en països com Egipte o l'antiga Persa.


   • Ius Novum2.613 3 702👍 5.081
    Són dades certes.

 • EstatpropiUsuari sumador164.961 11 1👍 27.612
  Terrible, apocalíptic.  
 • Hanzel und Gretyl5.326 10 398👍 1.887
  Doneu la benvinguda a la nova Europa.
 • think thank150 1👍 101
  Bé, Europa té el que s'ha buscat. Les èlits globalistes han aconseguit instaurar el discurs "welcome refugees",etc. El millor es que gent com la Colau s'ha fet seu el discurs..

  Per sort, hi han països com Holanda, Àustria ... que estan obrint els ulls. Per desgràcia, els catalans mai obrirem els ulls, quan ens hagin conquerit demogràficament aleshores tocarà plorar. Tot arribarà. Sens dubte.

  Mentre certs sectors polítics ens bombardejen constantment per a que no tinguem fills, alhora ells mateixos, insisteixen energicament en la necessitat d'acollir gent estrangera no compatible amb la nostre civilització, i donar-li tots els ajuts necessaris perquè són éssers humans que per culpa dels nostres pares i avis europeus s'estan morint de gana. Total acaben tenint una mitjana de 5 fills aprox. És igual no val ni la pena explicar-ho.

  Com a mínim es podria intentar europeïtzar l'islam i no islamitzar Europa. MMM bé, això és impossible. 
  • Silmendil3.781 14 545👍 3.334
   Lo més trist és que els mateixos que diuen "volem acollir" no se n'adonen, o  no se'n volen adonar, que el tema de la migració massiva de la UE és un producte del capitalisme més ferotge, per poder tenir mà d'obra barata i beneficiar-se de la desesperació dels immigrants, que accepten qualsevol feina sense queixar-se (lo qual, venguent d'on venen, és ben lògic). És un moviment de l'Europa liberal contra els treballadors i treballadores europeus, per així poder retallar drets laborals. 

   I els progres van, i en comptes de denunciar aquesta situació, volen acollir més. Són una colla d'ignorants i d'irresponsables. És el problema de viure en el món de yuppi. De no tenir-te ni puta idea de res fins al punt d'anar en contra de les teves pròpies creences només per un suposat "bonisme". Esser "progre" és una malaltia mental.
   • think thank150 1👍 101
    Tota la raó. Malauradament vivim instal·lats en el bonisme i el políticament correcte. S'ha de dir que qualsevol opinió contrària es silenciada tant com pels irresponsables progres com per les èlits globalistes, multilaterals...

    Qualsevol persona amb un mínim de responsabilitat que pensi a llarg plaç sap que això acabarà malament. Però clar, el discurs sobre la multiculturalitat està fet per gent que viu en el món del yuppi, i aquesta gent, la meitat vividors, no s'adonen del paper principal que estan tenint en la destrucció de la civilització que ens han donat els nostres pares amb tant esforç i sacrifici.
 • friket_heviarra_666902 3👍 179
  Sobre festivitats musulmanes permeteu-me que ho digui. El Ramadà és una "festivitat" d'allò més sectaria i imbècil.
  Aquest estiu, treballant en horticultura ecològica ens menjavem de ple tot el sol del migdia. La de riscos laborals ja ens deia allò de que per evitar els cops de calor haviem de beure bastanta aigua i dur sempre la gorra posada, a poder ser mullada. Però un company de gambia, musulmà, de tot això (a excepcció de lo de dur la gorra) ni puto cas. Ni beure ni menjar res mentre era de dia. No cal dir que per aquesta actitud idiota ben fácilment podria pendre mal. Pel sol del migdia i estar sense beure aigua bé li podia vindre un cop de calor i si no fos per això com que anava i tornava de la feina en moto, com li vingués un mareig mentre anés fent anar el ciclomotor, o s'estampava contra un cotxe o queia tirat allà al mig de la carretera.

  PD: Els "valors" que "aporten" a la nostra cultura gent com aquest company tenen molta tela:

  <<A mi pais a maricones les cortamos el cuello>>

  <<(Jo) -...i te traeras la familia, no?
  (ell) - no, no puede
  (Jo) -no puedes?
  (ell) -no, porque si yo tengo que pegar a mujer voy a la carcel>>

  <<a mujer hay que cortar lo de abajo (parla de l'ablació)>>
  ...
 • cathalà23.027 11 56👍 6.249

  Europa no és religiosa i menys islàmica 
 • EPS61.285 13 8👍 10.069
  A Ceuta i Melilla es celebren les festivitats musulmanes i no hi ha problema .

  En fi, Alemanya és un país sense orgull, no em sorprèn, ha entrat en una dinàmica d'una decadència sense retorn, per molt que ara es mantengui per la esbrenzida econòmica, però és qüestió de temps que es trobin en la realitat, quan la societat es vagi podrint més i més.
 • Davar14.512 6 137👍 6.249
  Em sembla que, durant la transició a la laïcització de la societat, les festivitats religioses s'haurien de poder desplaçar a les dates que cadascú vulgui, dins del possible.
  • EPS61.285 13 8👍 10.069
   Doncs treure unes festivitats buides de contingut religiós per la majoria, com les festivitats actuals, per altres amb un alt component religiós com les musulmanes, no és coherent amb la transició a la laïcització.
 • Ius Novum2.613 3 702👍 5.081
  De totes maneres, Merkel no pot riure gaire. Ara té dificultats per a formar govern i les eleccions d'avui no són perquè salti d'alegria.

  Li agradi o no, el poble alemany està castigant (o començant a fer-ho, si més no) les seves nefastes polítiques immigratòries i de repoblació massiva d'Alemanya i d'Europa.

  Àustria avui també ha deixat ben clar que ja n'hi ha prou, que cal començar a posar ordre i posar fi a aquesta repoblació indiscriminada i massiva per part de les elits financeres de la UA.

  La islamització d'Europa no els sortirà bé, però és evident que encara que perdin escons, mentre continuïn à mantenir un mínim de poder continuaran obrint les portes d'Alemanya i d'Europa perquè allaus de milions de persones s'instal·lin a casa nostra sense el nostre consentiment (això sí, mantenint-los nosaltres amb la nostra butxaca és clar).

  Alemanya s'ha convertit en el gran perill per a Europa i pels europeus. És evident que l'únic que ara com ara pot aturar la dominació alemanya actual són partits que s'encarin frontalment a Merkel i a les elits de la UA, fins i tot que trenquin amb la UA definitivament i que cada país recuperi la seva pròpia sobirania.

  Nota: UA=Unió Alemanya (això que en el políticament correcte en diuen Unió Europea)

Publicitat

Fòrums

 • 9.251.928 missatges
 • 219.480 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat