Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[Alemanya] El ministre de l'interior Thomas de Maizière proposa establir festivitats musulmanes al calendari Alemany

Trumpista1004.945 2 436👍 4.790
Nova volta de rosca en la islamització d'Alemanya. Han hagut de passar les eleccions al Bundestag perquè "els Merkelians" aparquessin la seva passió immigracionista per veure si els Alemanys que n'estan fins als ous de la immigració es despistaven i no votaven la AfD. La jugada no els va sortir gaire bé i la AfD va entrar com a 3a força i ja ha començat els tràmits per obrir un procés legal per "alta traïció" contra Merkel, per haver obert les portes a la immigració descontrolada i haver fallat en el seu deure de protegir les fronteres del seu país i mantenir l'ordre i la seguretat de la societat Alemanya.

Però ara que les eleccions ja han passat, els Merkelians i la CDU (que de cristiana en té poc) ja poden tornar a donar 'rienda suelta' a la seva passió immigracionista. Després que Merkel repetís insistentment que "l'islam pertany i és patrimoni d'Alemanya" La última gran idea, conseqüent amb aquest plantejament, ve del ministre alemany de l'interior, Thomas de Maizière, servil i lleial a Merkel que proposa que el calendari alemany inclogui festivitats musulmanes (la degollació del xai, el ramadà) de manera que també sigui festa aquests dies. El consell islàmic d'Alemanya ho ha qualificat d'"una idea excel.lent"

La CSU ja ha posat el crit al cel i ha dit que ni parlar-ne (tot i que la CSU és pagafantes) i la AfD ja es frega les mans preparant una nova ofensiva ara ja des del Bundestag. 


https://www.welt.de/politik/deutschland/article169643457/Kaddor-empfindet-islamischen-Feiertag-als-Symbolpolitik.html


de Maizière ha tingut una idea

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.238.984 missatges
  • 219.056 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat