Fòrum

Guàrdies civils denuncien l'amo d'un bar del Bages per no voler-los servir

Rigel 60.390 10 7 👍 28.570

Guàrdies civils denuncien l'amo d'un bar del Bages per no voler-los servir

 Els agents van demanar fins a tres vegades les consumicions i, finalment, el propietari els va dir que "no eren benvinguts"


Agents de la Guàrdia Civil durant el passat 1 d'octubre | Carles Palacio

Agents de la Guàrdia Civil destinats a Manresa en l'operatiu contra el referèndumhan presentat denúncia als jutjats contra l'amo d'un bar-restaurant de carretera, al terme de Sant Salvador de Guardiola, perquè no els va voler servir quan van parar-hi a fer unes consumicions. La denúncia parla d'un presumpte delicte d'odi i discriminació.

Els fets van passat el passat 5 d'octubre quan segons la denúncia dels agents, que havien participat quatre dies abans en l'operatiu que va ser especialment dolós al Bages -amb dues intervencions violentes dels agents a Sant Joan, i una a Castellgalí, Callús i Fonollosa-, van entrar en aquest bar de carretera al terme de Sant Salvador de Guardiola, i van demanar unes consumicions i el propietari va fer com si no els sentís. Després d'insistir dues vegades més, l'amo de l'establiment els va dir que no els serviria perquè "no eren benvinguts".

Els agents van decidir marxar del local, però abans, van fotografiar amb el mòbil el propietari. Des de la seu central de la Guàrdia Civil a la demarcació de Barcelona, a Sant Andreu de la Barca, els agents van preparar i presentar una denúncia per un presumpte delicte d'odi i discriminació contra l'amo del bar-restaurant.


http://www.naciodigital.cat/noticia/140377/guardies/civils/denuncien/amo/bar/bages/no/voler-los/servir

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.158.693 missatges
  • 216.233 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat