Fòrum

EUA i Israel fan un gest d'autoritat i planten la UNESCO davant la islamització creixent de l'organització

Ius Novum1.720 2 911👍 3.031

Bones notícies que ens arriben dels EUA i d'Israel.

Cop de porta a la UNESCO. Cop de porta en tots els morros!

Davant les continuades manifestacions i actituds contra Israel, la UNESCO fa temps que ha deixat de ser un referent moral i ha esdevingut una organització titella de l'islamisme més ferotgement anti americà i anti israelià.

Davant la més que probable elecció del pròxim director de la UNESCO del qatarià Hamad bin Abdulaziz al-Kawari, i farts de les mentides i distorsions continuades de la història, i saltant-se la UNESCO tota neutralitat convertint-se en un altaveu camuflat de l'islamisme palestí més visceralment antijueu i antiamericà, els EUA han acabat amb els collons plens i han clavat un bon cop de porta a la UNESCO.

I Israel ha seguit el mateix camí.

Bon vent, UNESCO. Espero que altre països facin el mateix. (però no compteu que ho faci la UE, que és enemiga declarada d'Israel i finançadora de l'islamisme palestí).

Des d'aquí, felicitar els EUA i Israel per demostrar que l'insult gratis, la difamació, la banalització de la història més grisa de la humanitat i la manca absoluta de neutralitat, no han de sortir mai de franc. Punt i final.
Bye bye UNESCO!

S'ha acabat pixar-se gratis en la memòria de la gent i dels pobles. S'ha acabat utilitzar una organització com la UNESCO com a tapadora per vomitar antisemitisme i antiamericanisme.

Endavant EUA i Israel! Tota l'admiració pel vostre exemple de dignitat i la vostra fermesa!

Aquest és l'exemple que hem de seguir des de Catalunya!


http://www.ara.cat/internacional/Estats-Units-retiren-Unesco-anti-israelia_0_1886211493.html

Respostes

Configuració
 • anselm_turmeda4.840 9 450👍 2.813
  Doncs amb un Parlament de Catalunya favorable a l'islamisme, podem esperar que aquests països ens donin suport?
  • Ius Novum1.720 2 911👍 3.031
   La independència ens ha de servir per poder canviar moltes coses i començar a corregir els errors que fins ara hem comès com a poble.
  • Trumpista1002.043 1 825👍 2.285
   Pagafantes. Un parlament islamòfil que no serà ni capaç de tenir el suport del món musulmà. Jo veig a la Forcadell, a l'Amorós, el Romeva i companyia immigracionista anant pel món de bona fe i que els hi foten la cartera, el mòbil i els calçotets. No es pot anar pel món així 
 • Albufaire1.377👍 1.567
  Pole. 


  Ps. Friki
  Ps2. Anvide, truque i passe
  • xicotiu8.156 1 263👍 1.695
   xDDD m'acaves d'enrecordar eixes partides de truc mitj matí. Al millor de 3 o de 5. . Jugante els cafenets o bé un euro o dos per cap. Les trobe a faltar.

   Eixe "i pase" és prou psicològic eh? 
 • lluisbg19.461 2 75👍 4.081
  Israel també s'ha retirat?, jo només havia llegit que s'he havia retirat els Estats Units
 • Trumpista1002.043 1 825👍 2.285
  Molt ben fet! 

  La UNESCO forma part d'aquesta organització sinistra que és la UN, un lloc infecte on els dictadors més sàdics i repugnants seuen al mateix nivell que "les democràcies consolidades". Fora, fora... I és cert, la UNESCO s'està islamitzant per moments amb l'entrada de capital de on tots ja sabem (llegir la Oriana). La UN, al cap i a la fi, no és res més que una altra corretja de transmissió del mundialisme. Als seus orígens esponsortizada per Rockefeller. Actualment esponsoritzada pels senyors del mundialisme.

  El catalanisme i l'independentisme, dins la seva naïva i ingènua concepció del món sempre han idolatrat dos ensos sinistres: La UE i la ONU. Catalunya amb seient a la ONU i membre de la UE cridaven entusiasmats!. En la seva visió infantilista del món desitjaven la independència mentre anhelaven que la ONU guanyés poder. Segons ells un món amb un "president del món" appointed by the UN seria més just, pacífic i millor-happy flower. Globalisme en estat pur, subversió ideològica. Veure-ho per creure-ho.

  El desencís amb la UE ha arribat aquesta setmana i el desencís amb la ONU pot arribar properament. Dues hosties seguides i contundents per aterrar a la dura realitat.
  • Ius Novum1.720 2 911👍 3.031
   La part positiva de tot plegat, és que molts catalans han despertat de cop i s'han adonat que la UE és el gran enemic de la democràcia, de la llibertat i de la justícia.

   Han descobert el veritable rostre d'aquesta organització mafiosa que és la UE, d'aquesta multinacional de la mentida i del pillatge a gran escala dels ciutadans europeus.

   La ONU és un gran parc d'atraccions totalment incapaç de fer front a la complexitat mundial, totalment desbordada i víctima d'una burocratització estúpida que se l'ha menjat del tot, exactament igual que la UE.

   És genial que els EUA i Israel hagin clavat un cop de porta a la UNESCO en tots els morros.

   Ja n'hi ha prou de tolerar el totalitarisme islamista camuflat dins d'organitzacions que utilitzen com a escut per vomitar, finançar i atiar el seu antisemitisme i el seu odi anti occidental.

   Una Catalunya independent ha de seguir aquest camí!
   • Trumpista1002.043 1 825👍 2.285
    Tu imagina't lo sinistre que és la ONU on tota aquesta colla d'estats que apliquen la xaria tenen un vot que val el mateix que el de "les democràcies consolidades". La ONU està directament lligada a la idea del govern mundial.

    segons la ONU Europa necessita milions d'immigrants tercermundistes en els propers 30 anys

    aquí ja parlen directament sense embuts d'un reemplaçament demogràfic de la població europea per africans i asiàtics:

    http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm    • Ius Novum1.720 2 911👍 3.031
     Fa por i tot.

     Però què podem esperar d'un organisme ha deixat que la seva comissió de drets humans sigui dirigida i capitanejada pels saudites que apliquen la xària!!!

     A partir d'aquí no et pots sorpendre ja de res.

     Sobre els plans de repoblació d'Europa, simplement sense comentaris.
     Quan hi penso, crec que és més adequat de parlar directament de genocidi encobert de la població autòctona d'Europa.

     Però bé, la gent ho aplaudeix tot perquè viuen a la lluna i són com nens petits que no volen afrontar la realitat de cara.
  • lluisbg19.461 2 75👍 4.081
   Però Estats Units no pot deixar la ONU ja que això faria que no formes part del Consell de Seguretat de l' ONU.

   A mes no se com pots ser un estat independent si no formes part de l' ONU
  • llamp45.375 16 12👍 10.588
   Jo Trumpet, tu el que vols és convertir-nos en estat associat dels USA (o TSA, Trumpet Societat Anònima)
   • Trumpista1002.043 1 825👍 2.285
    Hem de començar a tenir un pensament més Corporate i tal i com diu el gran professor Huerta de Soto, la manera de que les coses funcionin de manera eficient és privatitzar-ho tot. 

    La nova llei de la evolució a la Catalunya corporativa sembla ser "survival of the unfit". En el món Corporate ho ho fas bé o se't mengen, això l'esperit competitiu natural dels éssers vius, de les nacions i de les corporations. Jo no sóc un destructor d'empreses, en sóc un llibertador.

    The point is que la cobdícia, a manca d'una paraula, millor, és bona, la cobdícia és correcta, la cobdícia funciona, és el que fa progressar les societats, les persones i els països, cobdícia per la vida, per l'amor, pels diners, pel knowhow, i la cobdícia, mark my words, és el que salvarà aquesta malfunctioning corporation anomenada Catalunya.
    • llamp45.375 16 12👍 10.588
     Aquest Huerta de Soto em sona a que és dolentot si no m'equivoco.

     I aixó de la cobdicia...La cobdicia porta al crim i ho hauries de saber.

     Et recomano the postman always rings twice No has de desitjar la dóna d'un altre
 • EPS55.535 12 8👍 5.547
  Els EUA han marxat altres vegades de la UNESCO. Tampoc hi veig el problema.
 • virot7.248 3 295👍 3.068
  Exemples palpables de per què la UNESCO és tan dolentota?
 • MLC8.134 3 264👍 6.053
  Resulta evident que els EUA estan deixant de ser la primera potència i ja no pot imposar la seva politca com voldria. I el que fa és el que fan els perdedors, marxar foten el penes. I el seu fill bord l'acompanya perquè sol no duraria més que un caramel a la porta d'una escola.

  Jo també penso que és positiu.

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 8.982.009 missatges
 • 210.680 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat