Publicitat

Fòrum

Però què collons us passa, colla d'insensats?!

PeixVerd 13.082 6 158 👍 5.671
Que sí, que això no és el que esperàvem.
Que sí, que volem i ens mereixem la independència ja.
Que sí, que estem fins els collons/ovaris.
Pero hòstia: ESPAVILEU. 
AIXÒ NO HA ACABAT.

Fa ben poc jo mateix vaig obrir un fil dient que si fracassàvem en tenir els mitjans marxaria del país, tinc la sensació que molts esteu a punt de saltar per la borda abans d'hora.
Si convertir-se en un Estat fos tan fàcil tothom ho faria. No veieu que NO HI HAN PRECEDENTS? Que som una puta raresa? 
El món veu Espanya com un país democràtic i modern, el món NO ENS VEU COM UNA COLÒNIA. Ho enteneu? No podem anar a 100km/h sense mirar a cap banda i au aviam que ens trobem.

Gairebé totes les putes independències s'han aconseguit per mitjà de guerres, aconseguir la independència, repeteixo, d'un país que tot el món veu democràtic, sense armes ni seguretat per controlar el territori és molt, molt, molt difícil.
Què cony us pensaveu que lo difícil era arribar a la DUI i després a ballar com l'Iceta i a veure cava?
Lo difícil és fer efectiva la puta DUI i per això s'ha de demostrar al món que Espanya no és un país tan democràtic com es pensen. 

"Però és que els espanyolots fan acudits al Facebook ". Perquè no tenen NI PUTA IDEA del que està passant. Perquè es pensen que el Govern s'ha cagat i ara acatarà tot el que digui el papa Estat. I jo us pregunto, i vosaltres? Vosaltres sou tan XIMPLES de creure-ho?

Putos derrotistes, desperteu d'una puta vegada, ja tindrem temps de plorar quan haguem perdut. Però ENCARA NO HEM PERDUT. Deixeu de fer el puto pena i lleveu-vos demà amb la mateixa energia que teníeu avui. Perquè l'únic que esteu fent ara és fer escampar el desànim.
I si cau el Racó, que portem anys amb més moral i amb més energia que tota Catalunya, com collons esperem que es llevi demà la resta? 

Així que au, a pencar, demà a animar a TOTHOM que conegueu per a seguir lluitant un puto dia més perquè això SEGUEIX.


Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.127.074 missatges
  • 215.246 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat