Fòrum

Pot ser que el govern hagués dipositat totes les seves esperances en la Unió Europea i ara no tingui pla B?

Trumpista1002.046 1 816👍 2.290
No voldria que el pànic s'apoderés de ningú però veient els darrers moviments del govern i que des del,dimecres la UE va fer el que molts ja sabiem que faria, KRLS a abaixat la intensitat, em comença a passar pel cap la idea de que el govern havia fet un dogma de fe i es creia que la UE faria de mediadora en el conflicte entre Catalunya i Espanya i li tocaria la cresta a Espanya i a partir d'aquí es podria negociar.

En cas de ser així la situació seria bastant preocupant perquè denotaria una incapacitat del govern de percebre la realitat tal i com és, que la UE està del costat d'Espanya, contra la independència i que sempre ho ha estat. Això depassaria el pagafantisme i col.locaria el govern en un naïvisme altament perillós.

Respostes

Configuració
 • Hades24.390 8 46👍 14.343
  Cada vegada fa més pinta de que en efecte no tenen cap més aposta que la UE.
 • Sau de Treviac1.900 859👍 1.860
  És clar que no.

  El que és evident és que gairebé ningú a la UE és a favor nostre, a part d'algun país de l'Europa de l'Est.

  En Puigdemont i el seu govern, evidentment, no han arribat fins aquí refiant-se de la UE.

  Penseu una cosa. Ara tothom es pensa que en Puigdemont va fer el que va fer el 10-O per les cèlebres declaracions d'en Tusk. I com podeu estar tan segurs que algú altre, algun altre actor internacional de molt més pes i "amic" nostre, no s'hagués posat en contacte amb el govern català per fer endarrerir una mica la decisió d'implementar la Declaració d'Independència per motius que ens seran favorables?
 • enricmm13.839 9 143👍 3.470
  Permeteu-me homenatjar els Geto Boys:

  Damn it feels good to have always been a euroskeptic! 

 • Mafan373👍 343
  Veient els esdeveniments que estan passant i la teoria secreta que.tinc al respecte diria que no. El que si crec es que sabien que la UE era una merda pero no s'esperaban que fos una merda tan gran

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 8.985.979 missatges
 • 210.840 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat