Fòrum

(Fil Actualitzat): Manifestants d'ultradreta bloquegen l'acte de Podemos a Saragossa...

Estatpropi Usuari sumador 157.134 10 1 👍 23.818

Manifestants d'ultradreta bloquegen l'acte de Podem a Saragossa

Alberto Garzón i Xavier Domènech denuncien que la policia està desbordada perquè diuen que tenen tots els efectius destinats a Catalunya

Redacció 24 Set 2017 - 13.33

 

 

Mig miler de manifestants de grups d'ultradreta s'han concentrat des de primera hora del matí a l'exterior del pavelló Siglo XXI de Saragossa on es fa l'assemblea de Podem. Els congregats porten banderes preconstitucionals i criden consignes contra el referèndum de l'1 d'octubre.

Han intentat entrat dins el pavelló on es fa l'assemblea de Podem. Els organitzadors han hagut de tancar les portes per barrar-los el pas, a instàncies de la Policia Nacional:

 

 

La policia ha hagut d'escortar alguns dels participants en l'assemblea de Podem en la seva arribada a l'acte, com el secretari general d'Esquerra Unida, Alberto Garzón.

 

Ja dins de l'acte, Alberto Garzón ha ironitzat amb el fet que la Policia Nacional els ha dit que no tenen prou efectius per assegurar que puguin sortir protegits de l'acte:

 

 

Xavier Domenech confirma que la Policia Nacional assegura que s'ha vist desbordada per la manifestació feixista i sense efectius per fer-li front:

 

 

Entre els assistents a l'acte hi ha Ferran Bel, que demà està citat a declarar davant el Tribunal Suprem.

 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.159.014 missatges
  • 216.244 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat