Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Moderadors feu net

Benfresc12.037 5 168👍 9.688
Us ho demano siusplau i no només jo sinó que també la majoria de raconaires.

És cert que hi ha persones pessimistes, persones pere punyetes etc. no passar res, tenen dret a opinar; però hi ha molts usuaris, la majoria dels quals han entrat a les últimes setmanes, que és evidentíssim que són trolls del CNI que no aporten absolutament res de constructiu i només fan mal, d'altres trolls potser no són del CNI però són feixistes que es passen per l'entrecuix moltes normes del racó, insulten a la gent i amenacen a tort i a dret.

Feu la vostra feina i no deixeu que ells facin la seva feina de mercenaris al servei de l'estat terrorista i autoritari.

Assange, els trols russos, la publicitat de l’Ara i com descobrir el CNI a Twitter És més que raonable imaginar que l’estat espanyol ha organitzat una trama de trols per a inundar la xarxa de missatges contra l’independentisme o per a difondre rumors falsos que l’afecten

Respostes

Configuració
 • EstatpropiUsuari sumador158.189 10 1👍 24.392

                                                                                               • ArtigaireUsuari sumador6.732 9 317👍 3.804
  Moderadors, feu net d'una maleïda vegada, collons! Aquests fills de puta mercenaris a sou del CNI se'n riuen a la nostra cara d'un esdeveniment tràgic on gent gran, nens, minusvàlids... han estat apallissats per una colla de psicòpates que haurien de ser jutjats i empresonats.
 • Benfresc12.037 5 168👍 9.688
  Moderadors, cada dia estan destruïnt una mica més el fòrum,  molts n'estem ben farts i deixarem d'entrar com ja han fet molts raconaires...

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.173.861 missatges
 • 216.720 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat