Fòrum

Article delirant d'El Pais acusant Rússia d'infiltrar-se al moviment independentista

Respostes

Configuració
 • Warsman 300 2 👍 401
  Ja podem posar aquesta música per les properes mobilitzacions

  https://www.youtube.com/watch?v=XeJaCcJ_mc4

 • tom jones 3.531 7 576 👍 1.712
  No estàvem sols? Rúsia , Veneçuela , Hongria ... de gas i petroli no ens faltarà 
 • Esbojarrat 3.719 9 543 👍 969
  Ara resultarà que les urnes estan a Rússia amagades i que les portarà Putin personalment perquè cap guàrdia civil les requisi, no et fot. 
 • the_west_rulez 13.793 3 146 👍 12.310
  Espero que a la futura república popular catalana publicar qualsevol notícia escrita a la babalà i sense contrastar sigui delicte.
  • llamp 47.459 17 10 👍 11.470
   Que sigui considerat un delicte criminal.
  • Hades 26.700 9 39 👍 17.938
   Una república, una res pública, l'estat de la gent, propietat de la gent. Per a que el poble pugui prendre realment decisions adequades sobre aquesta propietat seva, necessita partir d'una base informativa correcta que el portin a prendre decissions correctes. I aquesta base informativa correcte no és possible quan la informació està distribuida conforme als interessos de les grans corporacions o està subjecte al finançament de forces estrangeres que et volen debilitar.
   Fa temps que penso que la premsa ha de ser considerada realment un poder més. El quart poder. Fer-hi eleccions fins i tot i fer que les controli el poble sobirà. La premsa ha de ser posada en mans del poble, com ho està el judicial, el legislatiu o l'executiu. Sinó no és democràcia.
 • oprimit 17.593 14 93 👍 7.192
  • Partal
   

  Catalunya i, només com a exemple, Rússia

  «I tant com n'hi ha, d'estats que veuen amb bons ulls el procés català»

  Sense anuncis
   29.01.2017  22:00

  Una conseqüència molt curiosa de les declaracions de Santiago Vidal, m’expliquen, és que hi ha un tipus de personatge que a Madrid sembla que s’ha adonat en escoltar-les que el món no és tan pla com el veu ell.

  PUBLICITATAMAGA X
   

  M’expliquen que a la villa y corte, de sobte, alguns han començat a preguntar-se si pot ser que Catalunya ja tinga l’ajut actiu d’uns altres estats en el camí cap a la independència. I, segons que sembla, comencen a témer que allò que deia algú que vagaríem per l’espai sideral se’ls complique molt. L’obsessió –es veu– s’ha desfermat especialment amb Rússia, no únicament a Madrid, sinó també, pel que vam poder llegir ahir, a La Vanguardia.

  Cor exèrcit rus estelada auditoriQue a Rússia li pot interessar molt la independència de Catalunya és evident. Tant com que a Catalunya no li interessa gens en aquest moment el suport de Rússia. Rússia, interessada sempre en tot allò que puga desestabilitzar la Unió Europea, fa gests des de fa temps. Mireu, per exemple, aquesta fotografia: són els cors de l’exèrcit rus a l’Auditori de Barcelona cantant ‘Els segadors’ amb una bandera russa i una estelada –no amb una senyera. Aquest cor no és un cor qualsevol i sembla poc probable que la tria de la bandera siga anecdòtica.


  Moscou SolidaritatPer una altra banda, fa temps que Rússia vol portar a Moscou el govern català, també per fer-lo servir en la seua estratègia. No se n’ha sortit i de moment l’únic independentista català que hi ha anat és un representant de Solidaritat Catalana, que va ser abundantment promocionat per Russia Today, la televisió eina de propaganda del Kremlin. Aquesta fotografia és de la reunió internacional en què aquest partit independentista va participar, una reunió en què és ben evident que Moscou s’hauria estimat molt tenir el president Puigdemont. Mireu també la piulada i què diu:

   

  separatists-2

  Sobre això, aquells que tenen tanta obsessió a comptar qui rep el govern català i qui no el rep, farien bé de mirar també on va el govern català i on no va. Perquè ja fa temps que la diplomàcia catalana actua com un autèntic estat i, per tant, es mou amb unes prioritats geopolítiques clares i rotundes. I Moscou no en forma part. D’això, a Brussel·les (tan alarmada per les facilitats espanyoles als vaixells de guerra russos), en deuen prendre bona nota. En una Brussel·les, que, com explica Josep-Maria Terricabras en aquest article, va fer gests diplomàtics significatius durant la visita de Puigdemont, Junqueras i Romeva –gests que, evidentment, els qui ho neguen tot no voldran ni veure.

  Rússia no ajuda Catalunya, o almenys no ho fa d’acord amb Catalunya, però la polèmica és força interessant, perquè revela que el pensament geopolític espanyol és molt poc elaborat. Tenen motius per a preocupar-se? Tants com us pugueu imaginar. Però, francament, abans de pensar en Rússia haurien de mirar cap a Dinamarca, Irlanda, Bèlgica, Suïssa, Eslovènia, Letònia, Estònia, Finlàndia… El problema que tenen ells, però, és aquesta seua tradicional al·lèrgia a la realitat. A la conferència del president Puigdemont a Brussel·les hi havia a primera fila eurodiputats de tots els grups parlamentaris –tret de l’extrema dreta– i de setze estats dels vint-i-vuit que té la Unió. I assistents i personal de tots els grups polítics i de tots els estats de la Unió. Ells, però, s’estimen més dir que no hi va anar ningú. I aparentment estan més tranquils així.

  Més tranquils fins que, de sobte, algú enarbora el fantasma de Rússia (o del Regne Unit, o d’Israel com fa avui La Razón, o de la Xina, o dels Estats Units: hi ha tants candidats!) i aleshores els sobrevé el pànic perquè descobreixen que el món no funciona com voldrien. Que les regles de la geopolítica no afavoreixen mai un sol estat en qualsevol circumstància. I que i tant com n’hi ha, d’estats que veuen amb bons ulls el procés català.

  Hi deu haver estats molt contraris a la independència de Catalunya per raons ètiques i polítiques, i per raons de conveniència també. Però és evident que n’hi ha també de molt favorables per raons ètiques i polítiques, i de molt favorables –potser més i tot– per raons de conveniència. El problema d’Espanya és haver dut també aquest debat, com tants altres, al punt més absurd. Per a guanyar Espanya els altres 204 estats que hi ha avui al món haurien de posar-se tots, sense cap excepció, a favor seu. I una cosa com aquesta no ha passat mai en la història. Mentre que nosaltres només que un ens faça costat ja haurem trencat el sostre i jugarem una altra partida i en una altra divisió. No sé qui els va aconsellar una estratègia amb tan poc trellat i tan irreal, però, fos qui fos, he de reconèixer que ens ha fet un gran favor.

  P. S.: Si voleu llegir un relat més sensat per a saber on som en termes diplomàtics, podeu llegir aquest articlede fa uns quants dies

  https://www.vilaweb.cat/noticies/catalunya-i-nomes-com-a-exemple-russia/

 • Pep el Grill 125 👍 103
  Els comunistes nazis.

  https://pbs.twimg.com/media/BvhLEsDIQAA6V4m.jpg
 • Prow 21.108 8 68 👍 6.452
  Russia Today deixa el diari espanyol El País pel terra amb molta ironia, genial:

  https://www.youtube.com/watch?v=YSh3082JGZU 

  El video es bo, però els comentaris no es queden enrere, tant els bromistes com els teòricament seriosos 

  - El meu gos té gana, culpa de Rússia
  - RT té un pla: conquerir el món

  - RT promueven los separatismos, el indigenismo, el feminismo y todo el resto del Marxismo Cultural. Tambien defienden las dictaduras Comunistas en Latinoamerica y a los Narcoterroristas de Las Farc.
  - Honestamente creo que las galletas que desaparecieron de mi alacena también fue culpa del Kremlin.

  - Chupamela el País y a los lambones Españoles jajajajja gracias a Dios que mi país se independizo de ustedes genocidas acabaron con los indígenas viva Cataluña.
  -LA CULPA ES DEL INBECIL DE ENRIQUE PEÑANIETO
  - España siempre haciendo el ridículo en cuanto asoma la nariz fuera de la meseta 


  I el millor (crec que no es pas irònic, s'ho creu)

  EL VERDADERO MOUSTRO QUE ESTA DETRAS DE CATULUNA ES VATICANO, POR FAVOR INDAGAR UN POCO 

Publicitat

Fòrums

 • 9.121.998 missatges
 • 215.074 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat