Fòrum

Podem crida a participar l'1-O.

autokrator8.704 1 249👍 5.060
Ja s'ha fet públic que la consulta als inscrits de Podem ha revalidat la decissió que havien pres els cercles i que havia fet seva Albano Dante i la direcció de Podem Catalunya. Han votat 7.614 inscrits, el 64% a favor de participar, el 33% en contra i un 3% d'abstencions. Dades que criden l'atenció:

1. Participació força alta, més del doble que a Catalunya en Comú (3.457, 59% sí, 41% no).
2. Resultat més clar que a CeC, tot i ser un partit d'ambit estata.
3. Primera desautorització de Pablo Iglesias "si fuera catalán no iría a votar" de les bases de Podemos a tot l'Estat, de Pablo Echenique i, especialment, de Monedero que ha estat venint a Catalunya a fer actes amb els cercles contraris a participar. 
4. Sembla que Albano Dante sortirà molt reforçat enfront el Coscubiela i la línea unionista d'ICV.

En qualsevol cas, una bona notícia excepte per PI, com ja vaig comentar fa setmanes, em penso que Catalunya serà el començament de la seva fi com a líder de Podemos. 

Respostes

Configuració
 • radi2catUsuari sumador38.826 12 14👍 15.853
  Està clar que no té cap credibilitat una proposta "federalitzant" d'un estat que no tracta la sobirania de les seves "filials" de la mateixa manera que promet tractar la de Catalunya.

  L'actuació de PIT, Echenique i Monedero contra les decisions de Podem Catalunya demostren que en la seva mentalitat Catalunya només ha de poder "decidir" si Catalunya decideix el que ELLS volen. Igual com quan PIT deia (abans del 27S) que quan ell fos president del govern espanyol no reconeixeria Artur Mas com a interlocutor. Com si el representant i màxima autoritat de les institucions catalanes l'hagués d'escollir ELL i no el ple del Parlament de Catalunya...
  • autokrator8.704 1 249👍 5.060
   L'actuació del triumvirat Pablos+Monedero a Catalunya no és excepció, sembla que estan acostumats a actuar així a tot el territori i que tenen ja moltes direccions autonòmiques en contra. Només era qüestió que una els guanyés una votació com per posar-los en qüestió del tot. Per tradició política, per magnitud i pel tema que era era lógic que la primera fos Catalunya. Ara veurem que passa més endavant. 
 • FollUsuari sumador76.263 11 3👍 37.584


  Amb els seus matissos de sempre però és igual, és molt bona notícia tant Podemos com En Comú Podem cridaran a la participació, no m'ho pensava pas que ho aconseguíssim, clarament hem guanyat el relat.

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 8.982.009 missatges
 • 210.680 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat