Fòrum

La repressió espanyola ens està beneficiant

Joaquim_bcn Usuari sumador 26.548 12 40 👍 2.329
Si us hi fixeu, un dels principals temors que hem tingut els independentistes era la dificultat del reconeixement del nostre procés, i després de la nostra independència, per part dels altres països. Pel fet de no tenir un referèndum pactat, pel fet d'haver de dur a terme accions unilaterals (inclosa la DUI), de vegades érem vistos com un moviment subversiu, desestabilitzador i passat de rosca.

Les coses, però, han canviat en pocs dies. Tinguem una cosa clara: les accions descaradament repressives i dictatorials que està duent a terme Espanya estan minant la seva credibilitat internacional a tota velocitat. I el què és més important: les seves mesures autoritàries estan legitimant les nostres accions immediates. 

No és el mateix fer accions unilaterals contra el Canadà que contra Turquia. I Espanya està presentant-se davant del món a la mateixa categoria que els segons. A partir d'ara, el nostre referèndum, la nostra declaració d'independència i la nostra presa del control del territori són cada cop més comprensibles i acceptables per a la Comunitat Internacional.

Davant d'una Espanya que perd els estreps, cada dia que passa guanyem nous fonaments jurídics, suport de la premsa i legitimitat. 

Aguantem l'ofensiva, que els barrots de la cel·la ja comencen a fer figa.

VISCA CATALUNYA LLIURE!

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.029.670 missatges
  • 212.134 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat