Fòrum

JC Juncker "president" d'Europa: "L'estat de dret és una obligació" : el Referèndum català de l'1-O és il·legal

Trumpista100 3.043 1 642 👍 3.416
Mica en mica van sortint a la llum les coses que sempre hem dit i repetit i que bàsicament la Unió Europea és una puta merda i que la independència real és únicament possible fora de la UE.

Preguntat avui, el bufó que es creu "president d'Europa", Jean Claude Juncker ha afirmat que a la Unió Europea l'estat de dret no és una opció, és una obligació. Evidentment Juncker no parla de que la majoria del poble de Catalunya vulgui votar i hi hagi unes lleis que ho impedeixen, simplement diu que el poble de Catalunya s'ha de fer fotre i no votar perquè és inconstitucional a Espanya.

https://www.republica.com/2017/09/13/juncker-el-estado-de-derecho-no-es-una-opcion-en-la-union-europea-es-una-obligacion/


Mentrestant, el dilluns encara vaig veure alguns catalanets il·lusos amb l'estelada i la bandera sinistra de la Unió Europea. Realment hi ha pocs pobles al món tan mesells com el català, que malgrat tot el que diuen des de Brussel·les encara hi ha catalanets de bona fe que s'han muntat un relat de que la UE és una cosa bona i de que "ens acolliran perquè la UE és democràcia" i que "tenim vocació europeïsta". 

Es pot dir més alt però no més clar: La independència dins de la UE no és possible, primer perquè la UE no reconeixerà una Catalunya independent que violi l'estat de dret espanyol, i segon perquè estar a la UE no és ser independent. 

Tenim la oportunitat històrica de ser independents de debó i enviar a la Unió Europea a pastar fang. Seria de les millors decisions que hauriem pres mai. Juncker, qui collons t'has pensat que ets? Qui representes? Quina legitimitat tens per decidir sobre Catalunya?  

Juncker, la teva Europa no la volem ni la voldrem mai, ja te la pots posar on et càpiga!  Aprofita perquè se't acaba la moma, el Brèxit ha obert una gloriosa via d'aigua i la Unió Europea s'enfonsa

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.108.399 missatges
  • 214.651 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat