Fòrum

Nou show de Rufián al congreso espanyol...

Estatpropi Usuari sumador 153.774 10 1 👍 22.759

Rufián: "Deixin de perseguir impressores i persegueixin corruptes"

El portaveu d'Esquerra, Gabriel Rufián, ha mostrat una impressora des del seu escó al Congrés per defensar del referèndum

Redacció 13 Set 2017 - 12.03


Durant la sessió de control al Congrés dels Diputats, el portaveu adjunt d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha mostrat una impressora des del seu escó per defensar el referèndum de l'1 d'octubre. El diputat republicà ha demanat al govern espanyol que es dediqui a perseguir corruptes.

"Deixin de fer el ridícul, deixin de perseguir impressores i impressors, facin campanya pel 'no' i persegueixin corruptes i lladres."

"Aquest és el cos del delicte", ha dit Rufián en el moment d'exhibir la impressora, i ha afegit: "És una humil impressora republicana, no és gaire perillosa perquè no és capaç d'imprimir bitllets de 500." El diputat d'ERC ha acabat la seva intervenció fent una confessió:

"Espero que no em detinguin. Jo tinc una papereta, ho confesso. Però també li juro que és per a consum propi. Ens veiem a les urnes."

La vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, ha qualificat la intervenció de Rufián de "teatret". Li ha recordat que la democràcia espanyola és la que li permet parlar al Congrés i ensenyar una impressora a la sessió de control.

 "Vostè pot venir avui aquí a dir el que vulgui i portar posat el que li vingui de gust. Pot emportar-se fins i tot la impressora per ensenyar-nos a fer manualitats per fabricar-se el referèndum a casa (···) Aquesta democràcia que tant l'asfixia li permet fins i tot els seus teatrets setmanals, mentre que allò que vam veure al Parlament de Catalunya l'altre dia va ser un exercici de tirania que ningú pot defensar."

VÍDEO
Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.110.184 missatges
  • 214.709 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat