Fòrum

Alerta d'atac gihadista imminent

Hades 26.499 8 41 👍 17.698

El Periódico
Els Mossos d'Esquadra estan desplegant des del migdia d'aquest dimarts un dispositiu extraordinari a Barcelona i els seus voltants.
L'operatiu policial inclou controls a l'autopista C-33, que han provocat retencions de més de 4 hores, ia l'AP-7, amb cues de fins a 15 km. El reforç amb agents armats amb subfusells en punts d'especial interès turístic s'ha fet evident per als ciutadans.

La presència d'agents amb armes llargues es concentra en llocs com l'estació de Sants, la Rambla, el casc antic, l'Aeroport del Prat i el Camp Nou.

Aquesta nit, a les 20.45 hores, s'estrena el F.C.Barcelona a la Champions League. Els Mossos d'Esquadra blindaran aquest partit, una cita internacional entre dos dels principals equips del planeta.

El nivell d'amenaça terrorista es manté en 4 sobre 5. La tensió de les operacions de prevenció s'ha incrementat després dels atemptats del 17 d'agost a la Rambla i Cambrils. No obstant això, aquest dispositiu de contenció és especial per dos motius.

El primer és que aquest dimarts ha arribat a través del Centre d'Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat (CITCO) un avís internacional que identifica 5 individus que pretenen atemptar de forma imminent a Europa.

En aquest avís no hi ha cap al·lusió concreta a la ciutat de Barcelona. Però el segon motiu que ha obligat a convertir aquest dispositiu en una cosa extraordinària està relacionat amb l'última edició de la revista 'Rumiyah', un publicació electrònica de propaganda de l'autodenominat Estat Islàmic. Aquest últim número dedica el seu bloc principal als atemptats de Barcelona.


Cues de fins a 15km a l'AP2 i l'AP7 pels controls anti-terroristes
ElMón
Els Mossos d'Esquadra realitzen des d'aquest dimarts al migdia tres controls antiterroristes a tres autopistes de l'entorn de Barcelona, cosa que a mitja tarda provoca cues quilomètriques en direcció a la capital catalana. Els punts de control són a l'autopista AP-7 als peatges de La Roca del Vallès i Martorell, i a la C-33, i s'emmarquen en el dispositiu de seguretat antiterrorista activat pel nivell d'alerta 4 sobre 5.
Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.108.399 missatges
  • 214.651 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat