Fòrum

El TSJC prohibeix a TV3 informar sobre el 1-O.

laquintaforca 5.630 7 380 👍 644
http://www.ccma.cat/324/el-tsjc-demana-a-tv3-que-no-informi-dacords-o-actuacions-que-permetin-l1-o/noticia/2808272/


"Us adverteixo del vostre deure d'impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposi ignorar o eludir la suspensió acordada. Particularment, que us abstingueu d'iniciar, tramitar, informar i/o dictar, en l'àmbit de les vostres respectives competències, acord o actuació alguna que permeti la preparació i/o celebració del referèndum sobre l'autodeterminació a Catalunya, regulat en el Decret objecte de la present impugnació, amb l'apercebiment de les eventuals responsabilitats, inclosa la penal, en què podeu incórrer en cas de no atendre aquest requeriment".

Han enviat una notificació a en Sanchís. Aquesta gent se'ls ha girat el cervell...

Respostes

Configuració
 • Puigdomènech 9.131 12 236 👍 2.168
  S'han passat la vida dient que si volíem la independència Catalunya ja s'autodeterminava cada cop que feiem unes eleccions autonòmiques i bla bla bla.

  Resulta que hem fet unes eleccions autonòmiques d'aquestes que tant parlen i l'independentisme les ha guanyades per MAJORIA ABSOLUTA, i aleshores canvien de discurs i parlen de votants... ens estan prenent el pèl.

  Si no és possible fer cap canvi a l'estructura de l'Estat espanyol (en el millor dels casos seran més mentides) no sé  a què treu cap perdre el temps amb referèndums o qualsevol altre història per molt democràtica, bonica, o epica que sigui...

  Un cop vist el panorama només té sentit declarar la independència.
  Sense complexos i disposats a reaccionar a la seva histèria.


  Encara ens creiem massa el seu discurs. Al Parlament hi ha prou majoria com per declarar la independència i no perdre el temps amb referèndums que ells mai no acceptaran.
 • Turanga_Leela 26.485 6 40 👍 5.559
  Aiba la hostia, de què collons van aquests? HAHAHAHAHAHA És la millor manera d'escampar la informació, quin favor que li estan fent al procés. La veritat és que quantes més cagadaes d'aquestes, més publicitat gratuïta sobre el tema i més atractiu que es fa votar Sí. Esperem que funcioni.

Publicitat

Fòrums

 • 9.108.399 missatges
 • 214.651 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat