Fòrum

[11s 2017] Èxit absolut. + de 2 milions.

torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
Penjem fotos i expliquem anècdotes de la més gran manifestació mai haguda a Europa. Quasi 2.800.000 persones s'han manifestat avui de manera pacífica a favor de la democràcia, o sigui de la independència de Catalunya.

Respostes

Configuració
 • anseso 19.754 8 74 👍 3.176
  Si els medis diuen que la mani d'ahir no va ser tan concorreguda com d'altres, deu ser per causar desmoralització de cara al referèndum. Ho intenten tot per fer-nos desistir; no ens coneixen.


 • Arnau Usuari sumador 5.817 15 362 👍 767
  Recordeu que les dades de la guardia urbana d'1 milió, són controlades per la Colau. Només cal comparar les imatges d'ahir amb les de la manifestació 17A i veure clar que hi havia més de 2 milions. A mes a més, som molts els que no vam poder anar-hi. De qualsevol manera, no val la pena entrar en vall de dades. Si realment creuen que som tant pocs, que ens deixin votar i comptarem bé.
 • FocViu Usuari sumador 6.415 9 334 👍 1.074
  Torraina, fas vergonya aliena quan t'inventes xifres. Per altra banda, he de dir que nosaltres vam anar a Muntaner amb Aragó, i no vam poder ni entrar al xamfrà (dúiem canalla). Després al marxar, caminant en sentit Besós, ens va costar deu i ajuda travessar Passeig de Gràcia, i al Clot encara era tot ple de gent amb samarretes grogues. Estava a rebentar!
 • Tabernacle 1.243 2 👍 1.360
  No entenc com dieu que la manifestació d'ahir va ser superada en nombre d'assistents en anys anteriors. MAI havia vist tanta gent. Carrers a dos mansanes de distànica de Plaça Catalunya o Passeig de Gràcia plens de gent en plena manifestació. Vehicles pitant i amb banderes a tort i a dret del matí al vespre. I a més, els concerts d'Arc de Triomf que sé de bona mà que va acabar d'atraure molta gent que no va anar a la manifestació.

  El debat de cent mil més o cent mil menys no ens interessa massa ara rai, però les coses com són, la concentració d'ahir va ser el major èxit possible.
 • Cèsar Usuari sumador 15.289 13 122 👍 11.917
  El nombre de participants a una manifestació ja fa anys que s'ha desvirtuat, i més si no hi ha cap col·lectiu neutral que se'n ocupi amb rigor. En el passat hi havia Contrastant, però diria que es van cansar de rebre bufes per tot arreu.

  Totes les manifestacions estan inflades astronòmicament pel que fa a la participació si parlen els organitzadors, i minimitzades al ridícul si parlen els opositors.

  Pel que fa als successius 11S catalans, cal destacar el que és indubtable: són enormes, superiors en superfície ocupada a tota la resta que s'hagin fet en Espanya, es repeteixen any rere any amb una massa semblant, són del tot pacífiques i tot i així no reben cap resposta oficial per part de l'estat espanyol que és l'interpel·lat. La resposta "real" és, òbviament ràbia, manipulació i repressió.

  Un cop acabada la manifestació, i fins l'1O, les onades vindran altes. El que menys ens hauria d'amoïnar és quanta gent va haver o va mancar a la manifestació: hi va haver una pila, més o menys com cada any.
 • nemo 5.700 8 377 👍 1.535
  Guardia urbana :1 milió de catalans
  Rancunaires. 225.000
  ANC: 1 milió i mig de catalans
  Diferents mitjans de comunicació (Ara, Vilaweb, El punt Avui): entre 1 milió i un milio i mig
  ...

  .....

  .......

  Torraina_infernal (que es veu que sap calcular més i millor que ningú, fins i tot que els organitzadors!): "quasi 2 millions 800 mil catalans".


  Torraina, tampoc et flipes, que fas vergonya aliena. Ha anat un munt de gent, podia anar més gent encara de fet, pero si fas una henkada i mentixes, millor no flipar-se que deixes en ridicul als independentistes. Millor ser realitas i mirar les dades reals que creure's mandingo i soltar una flipada aixi. 
 • dimissiopuntorg 23.852 12 48 👍 19.638
  Quina vergonya torraina! Com pots haver caigut al parany de la propaganda espanyolista-terrorista? Tothom sap que érem 3.6 milions, ni un menys!!!!!!

Publicitat

Fòrums

 • 9.088.933 missatges
 • 214.037 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat