Fòrum

Crec que el 1-O ocuparan Barcelona per IMPEDIR EL REFERÈNDUM

mag_felix 2.155 5 803 👍 2.228
Impedir-lo físicament a tot Catalunya és massa complexe, requereix massa efectius, massa dispersos i la població no és tan nombrosa, tindríen molt menys colons colaboracionistes, ni és tan simbòlic com impedir el vot a Barcelona.

Ells saben que impedint el vot a Barcelona el referèndum deixa de tenir sentit. A les municipals hi van haver 265 colegis i unes 1.700 urnes. En aquest cas amb totes les dificultats i Colaus, com a molt hi haura 100 colegis o locals disposats. Poseu 15 GCivils per col·legi, son 1.500 GC, més 150 més per encerclar el Palau de la Generalitat on no deixaran moure's al govern ni al President (tallant les comunicacions), més 500 més de recolzament en les zones estratègiques: prohibint entrades i sortides de la ciutat, aeroports, control del TV3, control comissaria central dels Mossos.

Ocupar el país sencer és massa costós i complexe, i donaria imatge d'invasió (que és el que realment són) i així podrien ser contundents a Barcelona i de cara a Europa dirien que ha estat una operació quirúrgica, un mal necesario, que ells estimen Catalunya, que s'han vist obligats, bla, bla.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.139.735 missatges
  • 215.607 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat