Fòrum

[Bangala Occidental] Linxen dos musulmans sospitosos de robatori de vaques

Saimdusan 4.588 5 467 👍 2.714
http://indianexpress.com/article/india/two-lynched-in-north-bengal-on-suspicion-of-cattle-theft-4815743/

L'incident succeeix poc temps després d'un altre al juny, quan tres joves musulmans van ser linxats a Durgapur sota la comissaria de Dinajpur del Nord sota sospita de robatori de vaques. Dues persones, sospitoses de ser lladres de vaques, van ser linxades a Dhupguri (districte Jalpaiguri) dissabte al matí a Bangala Occidental. Les víctimes eren del districte d'Assam i Coochbehar de Bangala Occidental. En un incident semblant al juny, tres joves musulmans van ser linxats a Chopra, Dinajpur del Nord. Les víctimes viatjàven de nit en un camió a través del poble. El camió contenia set vaques. El camió es va perdre d'alguna manera i va seguir circulant.

[...] Més tard habitants del poble van bloquejar la carretera i van aturar el camió. Dos dels passagers van ser capturats pels del poble mentres que el conductor va aconseguir fugir. Llavors els van interrogar durant un temps i els van linxar sota sospita de ser lladres de vaques. Les víctimes han estat identificades com a Hafizul Sheikh de Dhubri, Assam i Anwar Hussain de Patlahawa, Coochbehar.

[...] Segons la policia, encara no s'ha confirmat si les víctimes eren lladres o comerciants que havien comprat les vaques al mercat local.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.126.155 missatges
  • 215.219 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat