Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Marta Pascal, CALLA!

bifurca 2.086 3 818 👍 7.911


Ja d'entrada admeto que no és un fil gaire constructiu. Sé de les dificultats que els partits independentistes tenen per construir un relat que arribi a la societat quan tenen en contra no només l'estat, sinó tots els mecanismes que controla, és a dir, la immensa majoria de mitjans de comunicació, l'IBEX35, cossos policials i judicials, etc. Per això tendeixo a ser indulgent amb els dubtes, errades i tremolors que sovint afecten els partits independentistes, PDCAT, ERC i CUP (sí, n'hi ha per tothom) en l'anomenat procés... però tot té un límit.

En el meu cas és el paper que està fent la coordinadora general del PDeCAT, la Sra. Marta Pascal. Com es diu vulgarment, cada vegada que obre la boca s'apuja el pa. No sé si ella és imprudent i bocamolla o si el partit la deixa cada cop que vol amb el cul a l'aire.

Si va dir que el conseller Baiget arribaria a l'1-O hores abans que fos fulminat pel president Puigdemont, l'altre dia s'inclinava per un decret llei per aprovar la Llei de Transitorietat i que tampoc hi havia pressa. No han passat 4 dies i la flamant llei és presentada amb el compromís d'aprovar-la abans de l'1 d'octubre. I avui mateix corre a plorar a Onda Cero que en Junqueras sopa amb Pablo Iglesias i treu a passejar el fantasma del tripartit. Avui mateix! 

No sóc ni simpatitzant ni votant del PDeCAT i en aquest sentit, ja s'ho faran -encara que no em crec que no tinguin res millor per posar al davant- però crec que la seva actitud no ajuda gens en el moment històric en què es troba el país actualment. Sí, d'acord, la gent que simpatitza amb el nou partit sorgit de Convergència pot dir el mateix respecte a ERC i la CUP i els seus portaveus, però si són capaços d'agafar una certa distància, no crec que tinguin problemes a reconèixer que aquesta senyora darrerament s'està lluint i que potser hauria de mesurar una mica més les seves declaracions i triar el moment per fer-les.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.158.693 missatges
  • 216.233 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat