Fòrum

La CUP vol un Govern sense Santi Vila per després de l'1-O...

Estatpropi Usuari sumador 154.509 10 1 👍 22.997

La CUP vol un Govern sense Santi Vila per després de l'1-O

Anna Gabriel critica la "reacció irada i criminalitzadora" del conseller després que l'executiu s'hagi personat en la causa contra Arran als jutjats

13 Ago 2017 - 11.37

 

La diputada de la CUP, Anna Gabriel

La CUP vol que el Govern faci canvis a les conselleries en cas que el "sí"guanyi el referèndum.

La diputada Anna Gabriel assegura que després de l'1-O Catalunya s'ha de situar en una "lògica de transició i rupturista" i que, per tant, el conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, no hauria de formar part de l'executiu.

Gabriel critica l'actitud "irada i criminalitzadora" de Vila a les xarxes, després que l'executiu s'hagi personat en la causa contra Arran als jutjats per les accions en contra del model turístic. Una actitud que respon al fet que molta gent comparteix el fons i les formes de l'aquestes actuacions d'Arran. Diu Gabriel que aquest no és el conseller que ara necessita el país:

 "No necessitem un conseller com ell, que és molt bo per un país de rics però que no ho és per un país de gent pobra"

 

En aquest sentit, la diputada cupaire ha reclamant un "debat" sobre com està afectant el turisme massiu a la població, a l'accés a l'habitatge, al mercat laboral, als recursos naturals i a la sostenibilitat dels Països Catalans.

Anna Gabriel insisteix que cal un govern  "100% compromès" i disposat a fer el que calgui pel referèndum. Assegura que la CUP posarà "tota l'energia i la força" en la campanya del partit i de l'esquerra independentista per guanyar el referèndum de l'1-O:

"No hi ha d'haver cap excusa perquè no facin tot allò que s'ha de fer perquè aquest país voti l'1-O i faci efectiu el dret a l'autodeterminació"
Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.124.018 missatges
  • 215.141 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat