Fòrum

[PV] El Banc d’Espanya no permet que el banc públic del Consell s’anomeni ‘Banc de la Generalitat’

Rigel 59.252 10 7 👍 27.437

El Banc d’Espanya no permet que el banc públic del Consell s’anomeni ‘Banc de la Generalitat’

El banc públic del Consell naixerà com una escissió de l'Institut Valencià de Finances


El banc públic del Consell, que naixerà durant els pròxims mesos com una escissió de l’actual Institut Valencià de Finances i que conforma un dels eixos del Pacte del Botànic, no podrà dir-se ‘Banc de la Generalitat’. El Banc d’Espanya ha impedit que l’entitat porti aquest nom, però, tot i això, l’IVF ha dit que pretén remodelar la marca.


La creació d’aquesta nova entitat financera farà que la gestió del deute públic, la supervisió d’entitats financeres, el crèdit al sector públic, la consultoria financera i l’agència de certificació de la Generalitat siguin desenvolupades per una direcció general de Política Financera i Tresor. Per una altra banda, el crèdit a entitats privades anirà a càrrec de l’IVF.


Entre els principals objectius per a la legislatura del consell actual ja hi constava la intenció d’impulsar una banca pública que compensés les mancances en l’accés al finançament.http://www.vilaweb.cat/noticies/el-banc-despanya-no-permet-que-el-banc-public-del-consell-sanomeni-banc-de-la-generalitat/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.124.018 missatges
  • 215.141 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat