Fòrum

Milers de persones donen suport al procés català des de Sant Sebastià

Marc Espasa 15.204 13 123 👍 3.450
La manifestació convocada per EH Bildu vol mostrar la solidaritat de la societat basca amb el procés d'independència i reclamar una "sortida democràtica" als casos basc i català.

Ja fa cert temps que l'independentisme basc ha situat Catalunya com un dels miralls amb qui vol crear sinergies i de qui seguir els passos -subvertint algunes dècades en què l'admiració era en sentit contrari-. Aquest dissabte a la tarda, però, s'ha fet un pas més amb l'organització d'una manifestació per part d'EH Bildu a Sant Sebastià en què milers de persones han donat suport explícitament al procés català sota el lema "Tot un poble en moviment. Amb Catalunya, amb la democràcia".

La marxa, que ha partit a les 17 hores de la plaça del Bon Pastor de la capital guipuscoana, ha comptat amb la participació de dirigents de l'esquerra abertzale com Arnaldo Otegi, Arkaitz Rodríguez, la portaveu parlamentària d'EH Bildu, Maddalen Iriarte, o la portaveu a l'Ajuntament de Sant Sebastià, Amaia Almirall. 

Minuts abans d'iniciar-se la manifestació, la diputada de la CUP Mireia Boya, acompanyada pel també diputat cupaire Albert Botran, ha mostrat el seu agraïment als assistents per "aquesta mostra de suport" i ha incidit que l'1 d'octubre Catalunya tindrà un "referèndum d'autodeterminació".

naciodigital.cat

Aiiiii la catalanitis....

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.125.513 missatges
  • 215.190 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat