Fòrum

Estava cantat : el conflicte d'Eulen ( empresa sota ordres del PP ) era una excusa per ficar la GC a controlar el Prat

Friheden 11.014 3 186 👍 5.543
Ara tot comença a tenir més sentit, era molt extrany que només l'Aeroport del Prat tingués problemes amb la vaga de l'empresa Eulen, encarregada dels controls de seguretat, el qual fa a 26 aeroports més de l'estat espanyol.

L'aparició en escena de la Guàrdia Civil, els quals ara van de víctimes de l'independentisme, no s'ha fet esperar per part del Ministerio de Foment i també del..............Ministerio del Interior-Clavagueres de l'estat-Operació Catalunya.

Els espanyols són tan BARROERS, se'ls veu d'una hora lluny !!!!

Semblava que es podria arribar a un acord amb els treballadors d'Eulen, i resulta que , de sobte, s'han posat 4 opcions sobre la taula, de les quals no se n'ha sabut res de res i ÓBVIAMENT CONTINUA LA VAGA A L'AEROPORT DEL PRAT.

CONTINUA EL TEATRET ESPANYOL, són de manual, volen gibraltaritzar ( cues infinites ) una de les infraestructures més importants per a la supervivència de la futura República de Catalunya, LA FERUM ARRIBA FINS A DINAMARCA.

Ara parlant seriosament, què preten Espanya amb aquests numerets ? l'única cosa que aconseguiran és que els catalans encara tinguem més fàstic del que representa l'estat espanyol, Espanya pot fer els numerets que vulgui, car la democràcia s'imposarà PER LA FORÇA DE LES URNES !!!!http://elmon.cat/noticia/218575/el-govern-espanyol-convoca-durgencia-un-comite-de-crisi-per-abordar-la-vaga-al-prathttp://elmon.cat/noticia/218545/els-treballadors-deulen-mantenen-la-vaga-a-laeroport-del-prat

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.124.018 missatges
  • 215.141 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat