Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Dos turistes xinesos, detinguts a Berlín per fer la salutació nazi...

EstatpropiUsuari sumador161.356 11 1👍 25.844

Dos turistes xinesos, detinguts a Berlín per fer la salutació nazi

Redacció 06 Ago 2017 - 21.19
 
L'edifici del Reichstag a Berlón (Cezary Piwowarski / Viquipèdia)

L'edifici del Reichstag a Berlón (Cezary Piwowarski / Viquipèdia)

La Policia de Berlín ha detingut aquest diumenge dos turistes xinesosper fer la salutació nazi davant del Reichstag, la seu del Parlament, un gest que a Alemanya constitueix un delictepenal com l'ús de tota simbologia del nacionalsocialisme.

Els dos homes, segons la policia, van fer la salutació davant l'edifici i es van fotografiar mútuament amb els seus telèfons mòbils.

Contra els dos xinesos, de 36 i 49 anys, s'ha obert un sumari per l'ús de símbols d'organitzacions enemigues de la Constitució.

Després de ser interrogats a comissaria i de pagar una fiança de 500 euros, han estat posats en llibertat.

L'article 86 del codi penal alemany castiga l'ús de símbols d'organitzacions prohibides amb sancions que poden anar des d'una multa fins a tres anys de presó.

La utilització dels símbols està reservada per a l'art, en prevaler la llibertat artística, o també per a l'ús crític o caricaturesc.

Respostes

Configuració
 • __29625__9.507 2👍 2.000
  Haurien de llegirse els xinesos el mein kampf, per a que vegen quina posició lis reserven ad eixe llibre, a la seua raça.

  M'heu vaig llegir fà molts anys, el mein kampf, per curiositat, i tenint en conte que ja a la primera pàgina te'n diu el fàstic que li dona passejar per una Berlín plena de: I escomença a dir raçes, polacs etc-, va i després hi han polacs nazis.

  I els xinesos lo mateix, supose que ho farien per "fer la gràcia", però en eixe llibre s'especifica molt clarament que hi han 3 grans clasificacions de raçes humanes -creadores, neutres i destructores- , i els xinesos juntament en la resta d'asiàtics, està cap avall de la clasificació -no m'enrecorde de memòria, però d'asiàtics només ixen ben parats "més o menys" els japonesos. ( els posen com neutres)

  Flipe quan vec polacos, o qualsevol eslau, identificantse, no com a fatxes, fascistes, però com a nazis, quan al llibre es diu molt clarament que les raçes eslaves no són "creadors", són neutres, i per tant de menys valor que els germànics o latins. I uns xinesos també flipe prou .

  ps: als ultrasur els varen fer lo mateix quan arribaren al aeroport de..Berlin? -fou fà anys, ú alemany- escomençaren a fer la salutació nazi, i de volta cap a madrit - a banda de la vergonyeta aliena que els causaria als alemanys el vore a uns "bruts llatins" fent eixa salutació, per molt que al llibre ixen com "raça creadora" -per davall de la aria-germànica- clar-. 


  Per cert, com a xicotet offtopic, molt curiós com els advanços científics de Darwin, varen derivar en teories polítiques molt tenebroses, tot el tema de la eugenesia, el pensar que la raça es podia millorar "en una generació" -mireu les cases de les SS aon es llitaben en dones "pures" p.e. ....molt tenebrós tot. 
  Es per açó que de vegades jo trobe que hi han coses que "són veritat" però que es millor no dirlas, o com am mínim no "orejarles", per com es poden interpretar, confie molt mol poc en la humanitat xD. ( p.e. existixen raçes humanes, segons la biologia, igual que hi ha raçes de gossos-i els àraps serien "blancs" segons eixes teories que s'estudien hui en biologia, crec recordar) , però por em dona que moltísims humans escomençarien a dir que si "el pastor alemany és millor ( o pitjor) que el mastí" , però en humans. I com açó, mil coses més. :/

  • Ph992.958 3 651👍 1.560
   La salutació era del Cèsar, com uns dos mil anys abans.
  • virot8.942 4 246👍 4.222
   Segons el Nou Ordre que propugnaven els nazis Japó s'emportaria tota l'Àsia-Pacífic, incloent Austràlia, cosa que a Hitler no li acabava d'agradar perquè els blancs desapareixerien d'allà. També creia que al cap d'uns quants segles tard o d'hora es deslliuraria l'enfrontament definitiu entre les races blanca i groga.
   • __29625__9.507 2👍 2.000
    Jo també ho he pensat de vegades, que si arriben a guanyar tan nazis com japonesos, no haurien tengut molt bones relatcions, quan escomençaren a fer frontera. La veritat que eren ideologies tremendament "arramblaores" (no m'enrecorde ara ni si es castellà esta paraula  )en tot lo que no fos eixa mateixa ideologia. 

    Un poquet, salvant les distàncies, com els italians, que pareix que uns dos anys abans de que acabés la guerra, deien molts : "Si perdem la guerra, perdem, però si guanyem la guerra, perdem" , referit a que no veien en bons ulls com podrien ser les relatcions italo-alemanyes en eixe escenari, en Hitler guanyant la guerra.  Per sort va perdre :).
    • CATòlic2.225 3👍 1.289
     És que el gran somni humit dels alemanys era tenir Roma com a capital, com ja va passar durant el Sacre Imperi Romano-Germànic.
     • __29625__9.507 2👍 2.000
      Exacte, per açó el salut feixista, és com és, rememorant el de "ave cesar" , volien "recobrar eixa grandesa del imperi" etc, però no'ls va eixir bé la jugada. I no sé que hauria opinat Mussolini de les festes orgiàstiques d'alguns romans  ( dels que podien xD ).
  • Hades27.351 9 37👍 18.894
   Segurament se n'estaven enfotent dels nazis. Recorda que els xinesos són socialistes, saben perfectament el que es feia allà perque a l'escoles s'ensenya quina classe de merda feixista hi va trepitjar per allà.
   • __29625__9.507 2👍 2.000
    Potser estigueren fent conya, sí. 

    Però a saber quina ideologia tenen. els xinesos a nivell individual, hi haurà de tot. No sabem si són funcionaris del partit comunista, o quina ideologia poden tindre.

    Siga com siga, no ho entenc, siga com a conya, o siga de veres-que encara tindira menys trellat-. Es molt extrany.
    • Hades27.351 9 37👍 18.894
     En general li tenen molt fàstic als feixistes, allà no hi ha cap condescendència social amb aquesta gentola i es celebren els dies de la victoria amb orgull.
     També podria ser que se'ls hi hagués escapat alguna gentola del Falun Gong, però m'estranyaria. A mi no em costa imaginar-me fent el mongolo al reichstag amb un parell de cerveses de més com aquests dos nanos fent el pallasso Sieg Fail.
     • __29625__9.507 2👍 2.000
      Ah tu has vixqut per allà deies, no? 

      Ni idea d'aon hauràn eixit estos xinesos, però entre que els nazis recolçaren als japonesos, i com posen als xinesos al mein kampf, npo hi ha per aon agafar la foto . Potser sí que havien begut sí, perque no en trobe cap altra explicació xDD 
  • rotllan10.415 4 204👍 9.259
   Durant l'apartheid els japonesos se'ls considerava blancs
   • CATòlic2.225 3👍 1.289
    I després. Són molt més blancs que els mediterranis.
   • __29625__9.507 2👍 2.000
    Havia de ser per un tema social o econòmic, perque crec que són més fosquets que els xinesos.  - o açó aseguren els xinesos, lis diuen marrons de pell als japos-

    . O potser es consideraben blancs tots els asiàtics? Crec recordar que a l'apartheid estaben els negres, els indis ( pajistanis, indis) i els blancs, en les seues variants, no hi havien "asiàtics" com a tal -fora dels indis-.
  • CATòlic2.225 3👍 1.289
   Els nazis es consideraven hereus dels tibetans.
  • Caupes3.660 2 559👍 2.117
   Dels xinesos no sé, però no va tenir manies per aliar-se amb el Japó.
   • __29625__9.507 2👍 2.000
    Sí, es varen aliar. El seu llibre es anterior a la guerra, de totes maneres, i fica als japonesos com a "raça neutra" , la millorde les neutres -tot ho jerarquitza-.

    De totes maneres tampoc vulc parlar molt d'eixe llibre, ho deia com a curiositat al vore açó dels xinesos fent el saludo nazi - o si foren eslaus també m'hauria cridat l'atenció per açó - , però no deixa de ser un llibre polític, d'un tipet que diu les seues paranoies mentals sense molt de fonament. per eixemple , es suposa que les raçes neutrals no creen, s'apropien de lo que creen les raçes creadores, però per Xina estaben prou desenvolupats quan la època de marco polo. 

    Bé com qualsevol llibre polític diria jo, en l'afegit que este té prou de odi, però prou 
 • EstatpropiUsuari sumador161.356 11 1👍 25.844
  A aquests dos imbècils els haurien d'obligar a visionar una vegada i un altre les andances de la unitat 731 a Manchuria. Sel's hi passarien les collonades ràpid.
  • __29625__9.507 2👍 2.000
   Has vista la peli aon es parla d'eixe tema, no? Dels experiments científics que feren en els presoners xinesos, per a desenvolupar armes bacteriològiques per a la guerra, o barbaritats com vore quant aguanta un cos humà la congelació, la calor etc...

   Hi han escenes fortísimes, jo l'he vista una volta i no la tornaré a vore mai xD ( de fet em digueren després que el gat que mor a la pelicula , és una escena real, i yeeek! molt desagradable).

   No m'enrecorde del nom, però bona peli, encara que molt fort, el saber que açó va ocòrrer de veritat -e interesant, dins de lo tenebrós, el com varen aconseguir que els soldats japos -que crec recordar , no eren voluntaris allí- deixaren de vore als prisoners xinesos com a humans. Eren "fusta" -aixina els anomenaben- , de la mateixa importància que un troç de fusta. :ohno:
   • __29625__9.507 2👍 2.000
    Trobada! "men behind the sun" , els homens raere el sol, una manera prou poètica de definir als japos- els que venen d'aon naix el sol-.

    la peli és bona però és prou bèstia, hi ha escenes prou esplícites:

    Resultado de imagen

    Es xinesa, del 88, a qui vos interese el tema és prou interesant, encara que prou desagradable també. Estos xinesos haurien de vòrela, se'ls pasarien les ganes i cap filia cap a lo nazi, de segur.
    • EstatpropiUsuari sumador161.356 11 1👍 25.844
     Hi ha una segona part més gore encara, és diu El Laboratori del Diable.  Jo la primera la trobo sobrevalorada per va anar bé per donar a conèixer aquelles atrocitats.
     • __29625__9.507 2👍 2.000
      Pos me l'apunte per a vórela! Qualsevol dia que em tropigue en estòmac per a ferho, perque la primera em va deixar un regust prou amarc.

      Sí va bé, i tant, que estes coses es sapiguen. I no puc entendre als xinesos estos de la noticia, la veritat. Ja tenen una edat com per a pensar que ho han fet "per a fer la gràcia" que em pensaba jo d'inici. Molt extrany. Supose que hi ha gent per a tot. 
      • EstatpropiUsuari sumador161.356 11 1👍 25.844
       I no puc entendre als xinesos estos de la noticia, la veritat. Ja tenen una edat com per a pensar que ho han fet "per a fer la gràcia" que em pensaba jo d'inici. Molt extrany. Supose que hi ha gent per a tot. 


       Autoodi o ignorància.
       • __29625__9.507 2👍 2.000
        M'imagine que ha de ser ignorància? .

        Vulc dir, sé que hi ha gent en autoodi, per tot arreu, però fins al punt de lloar, o admirar,  als aliats dels que experimentaben en xinesos :O. Es increible.
         • __29625__9.507 2👍 2.000
           ( molt molt fort per cert)
          • EstatpropiUsuari sumador161.356 11 1👍 25.844
           I encara més fort, mira...això no és cap pel·lícula.


          • __29625__9.507 2👍 2.000
           Ahí em perc, és l'emperador japonés? o un polític japonés? De viatje oficial a Xina? 

           per cert, offtopic,  curiós que per als xinesos els japos siguen "gent en la pell fosca" , potser perque mai m'he parat a observarlos bé xD, per a diferenciarlos, però d'entrada mai haguera dit açó de que "els xinesos són més blanquets que els japonesos" , i per ad ells pareix ser prou evident.
          • EstatpropiUsuari sumador161.356 11 1👍 25.844
           És l'inefable Shinzo Abe, primer ministre del Japó i nostàlgic del seu passat imperial.

           Has vist el núm al fusselatge de l'avio?

           https://www.racocatala.cat/forums/fil/182037/shinzo-abe-altre-cop-fent-amics
          • __29625__9.507 2👍 2.000
           Uuuuf no'm digues que va en segones el numero del fusselatge ? 

           No sabia que tingueren un primer ministre nostàlgic del imperi japonés, però per desgràcia no em sorpré -acostuma a pasar que mort tal dictador o mort tal sistema polític, i pasades les dècades, ixen nostàlgics d'eixos sistemes- , com el "con franco se vivía mejor"

           Jo cada volta m'interese menys per la política a nivell "profesional" , en el sentit de que desconfie molt de qualsevol persona que haja arribat a càrrecs de poder en qualsevol partit polític aon hi ha diners, influència i poder per als que estiguen al capdavant del mateix. 

           Seguixc confiant en "la humanitat" -en alguns humans- perque hi ha gent de puta mare, pèr sort! Però qualsevol humà que arriba a càrrecs de responsabilitat en partits que tenen accés a diners i poder, sempre pense que tenen molts morts a l'armari, i que han donat ganivetades per l'esquena a companys seus de partit per a escalar millor i ocupar càrrec.

           Ja veus, un home poderós, en un ou de vots que tindrà, homenatjant les bestialitats quer feren els de la unitat 731 :O.  Ala que després una dona en poder em dona morbo, sóc una contradicció en potes hahaha.

           ps: però parlant de veres, dona molt de oix el vore com se pot estar orgullós d'eixa unitat, com pareix estarho eixe ministre, es que manquen paraules. :/.
  • maori13.810 3 148👍 6.628
   Per embolicar-ho encara més: els nazis van oferir assessorament tècnic a l'exèrcit del Guomindang contra els comunistes, només la guerra contra el Japó ho va aturar.
 • Compareixença211 1👍 585

  A Espanya, mentrestant, a un Xinès que obre un bar per enaltir la figura d’un dictador assassí se li riuen les gràcies, se li promociona el negoci en la televisió, i se li atorga el títol de Cavaller d’Honor d’una fundació creada per enaltir el feixisme finançada amb diners públics. Tot en ordre.   


 • pitxuli402 4👍 397
  Els vencedors escriuen la història... i les lleis.
 • Jordi Freixas18.868 13 82👍 3.885
  Els hi està ben merescut.
 • Turanga_Leela29.341 6 33👍 7.484
  Bufff, és bastant comú això de què els típics turistes idiotes facin això a veure si els enxampent davant el Reichstag però també al monument conmemoratiu que és a prop i al Hamburger Tor, de tant en tant surt una notícia com aquesta però sempre s'ha de veure el típic gracioset...

Publicitat

Fòrums

 • 9.206.042 missatges
 • 217.903 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat