Fòrum

Carles Puigdemont, el "Maduro borroka catala"...

Estatpropi Usuari sumador 152.176 10 1 👍 22.214

Casado (PP) diu que les “purgues” de Puigdemont recorden a Maduro i a la “intransigència” en temps d’ETA

El vicesecretari de Comunicació assegura que “els mateixos que justifiquen ETA són els que justifiquen els totalitaris a Catalunya”

 
ACN - Bilbao

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest diumenge que les “purgues” del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’assemblen a les purgues del líder veneçolà Nicolás Maduro. “Però també a l’absoluta intransigència que vam viure en els pitjors anys en què als constitucionalistes ens costava la vida defensar les nostres idees”, ha afegit en l’acte de clausura de l’Escola de Formació Miguel Ángel Blanco.

En aquesta línia, ha assegurat que “els mateixos que justifiquen ETA, són els que justifiquen els totalitaris a Catalunya i els dictadors a Veneçuela”. El popular ha criticat les “equidistàncies” i les “amistats perilloses” entre Podemos i Maduro i també entre el diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà i el coordinador general de Sortu, Arnaldo Otegi, per oferir un míting conjunt.

Casado ha dit que Tardà i Otegi “són el mateix perquè defensen el mateix” i ha assegurat que en el cas del segon, “no es una persona innòcua” sinó un “pistoler confés” i un “terrorista a qui han enxampat”. “No podem tolerar que els que volen trencar Espanya donin mítings amb Otegi”, ha indicat.

Casado ha assegurat que sense l’exregidor del PP Miguel Ángel Blanco -assassinat per ETA el 1997- la banda terrorista “potser continuaria matant” i ha dit que va ser aquest assassinat el que va fer que es comencés a interessar per la política per lluitar contra que et matessin per les teves idees. Així, ha defensat que al PP no “idolatren” assassins i s’allunyen de països “malalts”.

AVUI

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.090.193 missatges
  • 214.074 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat